Dedovizeň

Cyklus prináša pohľad na život Slovákov žijúcich v zahraničí a život menšín na Slovensku.
Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Archív - zvoľte dátum

Vedeli ste, že aj ryba môže mať kožuch? V ukrajinskej gastronómii určite. Ide o známe a obľúbené jedlo, ktorého základom je samozrejme ryba, na ktorú sa ukladajú ďalšie suroviny. Rybu v kožuchu si na Slovensko priniesol Vladyslav Nikolayev, pretože je spojená s jeho rodinou. No a novú rodinu si našiel aj v Bratislave, keď sa spoznal s pánom Jozefom, ktorý ho zobral pod svoje krídla, poskytol mu strechu nad hlavou a naučil ho po slovensky.

Archív - zvoľte dátum

Reláciu najbližšie vysielame

  • Pondelok 26.09. 13:45
  • Utorok 27.09. 13:50
  • Streda 28.09. 13:50
  • Štvrtok 29.09. 13:50
  • Piatok 30.09. 13:50
  • Pondelok 3.10. 13:50
  • Utorok 4.10. 13:50