Cestou necestou

Vhodné pre všetkých HD Európska tvorba
Cestou necestou je gastronomický cestopis, v ktorom navštívime zaujímavých Slovákov dlhodobo žijúcich v zahraničí a ich očami si predstavíme nové i dobre známe lokality a s nimi spojené miestne tradície.
Šéfkuchár Martin Záhumenský je rodák z Trenčína, no v Londýne je doma už 10 rokov . Po varení v reštaurácii známeho Gordona Ramseyho vystriedal už niekoľko špičkových reštaurácii, kde načerpal nepostrádateľné vedomosti a neuveriteľnú zručnosť . Spoločne s Martinom sa poprechádzame po "jeho meste" a navštívime: jeho vynikajúcich priateľov - šéfkuchárov s ocenením Mišelinovej hviezdy, ktorí dokážu, že hviezdne varenie nie je komplikované, ale musí ísť od srdca ... najväčší rybí trh v Londýne, ktorý má fascinujúcu atmosféru ... okúzľujúci, špičkový hotel Savoy so svojim honorom ...ikony britskej gastronómie ... avšak, viac prezrádzať už nebudeme, nech sa páči, pozývame Vás sledovať reláciu Cestou necestou, kde sa dozviete o Londýne omnoho viac.