Veľkou lyžicou (Ryby z jazier - Kapor)

Vhodné pre všetkých Skryté titulky Audio komentár HD Európska tvorba
Kulinárium slovenských potravín.
Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Archív - zvoľte dátum

Jednou z najznámejších rýb slovenských vôd je iste kapor. Uloviť sa ho pokúsi spevák a rybár Martin Madej. V Kunove sa pozrieme sa na šetrný chov týchto rýb a naučíme sa ich aj vykostiť. Recept na pečeného kapra zaujme nielen Octaviu, ale aj pani etnologičku Beňuškovú, ktoré ho priamo z pekáča zjedia s domácim chlebom. No a konečne sa Octavia stretne so Šarkanom a budú spolu aj variť!

Archív - zvoľte dátum

Reláciu najbližšie vysielame

  • Piatok 24.05. 14:00 Repríza
  • Nedeľa 26.05. 18:15
  • Piatok 31.05. 14:00 Repríza
  • Nedeľa 2.06. 18:15
  • Piatok 7.06. 14:00 Repríza
  • Nedeľa 9.06. 18:15