Veľkou lyžicou (Chren)

Vhodné pre všetkých Skryté titulky Audio komentár HD Európska tvorba
Kulinárium slovenských potravín.
Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Archív - zvoľte dátum

Chren síce bežne rastie vo voľnej prírode, ale od kultivaru, ktorý si kupujeme, sa značne líši. O jeho pestovaní a najjednoduchšom spracovaní si povieme na farme v Jarku pri Nitre. Aký je pohľad renomovaného šéfkuchára na prácu s chrenom, nám v Trnave ukáže Martin Hanzel a asistovať mu bude herečka Danka Gudabová. Ázijské extravagantné dezerty s wasabi zas pripraví šéfkuchár Michal Takács.

Archív - zvoľte dátum

Reláciu najbližšie vysielame

  • Piatok 24.05. 14:00 Repríza
  • Nedeľa 26.05. 18:15
  • Piatok 31.05. 14:00 Repríza
  • Nedeľa 2.06. 18:15
  • Piatok 7.06. 14:00 Repríza
  • Nedeľa 9.06. 18:15