Úvod Novinky Filmy a seriály
Dvojka upriami pozornosť na mocné tigre
Dvojka upriami pozornosť na mocné tigre

Dvojka upriami pozornosť na mocné tigre

Sledujte indické šelmy v stredu večer.

V tigrej rezervácii v Indii to vrie. O územia bohaté na korisť a dostatok vody na pitie s bezhraničnou divokou džungľou, ktoré doteraz patrili pod nadvládu tigrej matky Raj Bhera, prejavila záujem konkurenčná tigrica. Aby toho nebolo málo, protivníčka je dcérou Raj Bhera.

tiger na strome

Britsko-americký seriál Dynastie po príbehu matky a dcéry z rodu psov hyenovitých nazrie do sveta tigrov. Divákov Dvojky čaká napínavé súperenie o územie ale aj snaha zachovať tigrí rod a nakŕmiť štyri malé tigríčatá.

Sledujte dokument Dynastie, ktorý vám ukáže, že aj zvieratá sú schopné vyvíjať nátlak na svojich druhov, ak ide o prežitie. Nenechajte si ujsť poslednú epizódu seriálu, ktorú vysiela Dvojka v stredu 30. septembra o 20:10.

Nazrite do ríše zvieracích spoločenstiev plných drám a napätia. Priblížime vám komplexnosť spoločenskcýh vzťahov vo zvieracích spoločenstvách - v ich teritóriách, v ich prostredí.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tiger nie je jedinou zvieracou ozdobou Indie.

Na výrobe Dynastií sa podieľal aj uznávaný a oceňovaný dokumentarista David Attenborough. Počas štyroch rokov nakrúcali tvorcovia tejto série na celom svete zábery zvierat a ich rodín, ich spôsobu života.

Úžasne nakrútená séria skúma zložité vzťahy piatich z našich najviac obdivovaných a zároveň ohrozených zvieracích druhov: Šimpanzov, tučniakov, levov, psov hyenovitých a tigrov.


25 50 75 90

Galéria

Dynasties_EP_05__007.jpg tiger ležiaci na strome Dynasties_EP_05_Grab_016.jpg Dynasties_EP_05_Grab_018.jpg

Živé vysielanie ??:??

Televízia