Úvod Novinky Filmy a seriály
Už je známe, kedy sa nový seriál Priznanie dostane na obrazovky
Už je známe, kedy sa nový seriál Priznanie dostane na obrazovky

Už je známe, kedy sa nový seriál Priznanie dostane na obrazovky

Priznanie vzniklo rovnako pod značkou RTVS ako voľné pokračovanie úspešného seriálu Hniezdo.

Voľné pokračovanie seriálu Hniezdo má za sebou posledný deň nakrúcania. Priznanie sa na obrazovky RTVS dostane začiatkom roka 2022 a už teraz môžeme divákom sľúbiť, že sa majú na čo tešiť. Seriálová novinka vznikla pod taktovkou režiséra Braňa Mišíka, objavia sa v ňom mnohé známe tváre, ale aj nové postavy.

Priznanie sa nakrúcalo 57 dní, pričom prvá klapka padla 18. júla. Na nakrúcaní pracoval 40-členný štáb, tvorcovia vyrábali jednotlivé epizódy najmä v okolí Bratislavy a Trenčína.

Priznanie: Výrobný štáb

Bola to náročná práca. Aj títo ľudia pracovali na novinke s názvom Priznanie. Zdroj foto: RTVS

„Napriek dlhému obdobiu nakrúcania sme nemuseli ani raz prerušiť výrobu kvôli ľudskému faktoru. Režisér mal jasnú predstavu o realizácii a na výrobe pracovali špičkoví profesionáli vo svojom odbore,“ prezradila producentka RTVS Zuzana Balkóová.

Nadšenie z nakrúcania neskrýva ani Alexander Bárta

„Nakrúcanie bolo dosť náročné, ale musím pochváliť celý tím a hercov, že sme to nakoniec stihli všetko nakrútiť. Momentálne začíname fázu postprodukcie, takže verím, že v januári bude seriál pripravený pre divákov,“ povedal Braňo Mišík.

Nadšenie z Priznania neskrývali ani samotní herci. „Bola to veľmi príjemná práca. Braňo (režisér, pozn. red.) sa obklopil ľuďmi a štábom, ktorý vie vytvoriť vynikajúcu atmosféru,“ nešetril chválou Alexander Bárta, ktorého diváci poznajú aj zo seriálu Hniezdo.

Priznanie: Mišík a Bárta

Seriálový Michal Važan (Alexander Bárta) sústredený na pokyny režiséra. Zdroj: RTVS

Príbeh jeho rodiny bude v Priznaní pokračovať ďalej, no pripravených je aj niekoľko ďalších dejových liniek.

Nový seriál RTVS Priznanie vzniká z idey dramaturgičky Dany Gargulákovej a jeho námet i storyline spracovali Zuzana Líšková, Naďa Jurkemik a Braňo Mišík.

Šéfdramaturgičkou projektu je Jana Kákošová a producentkou Zuzana Balkóová. Celý seriál je pôvodný a od námetu až po vysielaciu kópiu vzniká pod značkou RTVS.

Zdroj foto: RTVS

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia