Úvod Novinky Filmy a seriály
Dokáže utiecť pred vlastným tajomstvom? Sledujte seriál Lekárka z ostrova
Dokáže utiecť pred vlastným tajomstvom? Sledujte seriál Lekárka z ostrova

Dokáže utiecť pred vlastným tajomstvom? Sledujte seriál Lekárka z ostrova

Mladá lekárka sa rozhodla opustiť Nemecko, aby mohla na ostrove Maurícius začať nový život. Je pripravená čeliť novým výzvam?

Skúsená lekárka Filipa Wagnerová je vyčerpaná z problémov, ktorým musí čeliť v rodnom Nemecku, a preto sa rozhodne prijať jedinečnú pracovnú ponuku.

V hotelovom rezorte na slnečnom Mauríciu ju čakajú pohodové dni plné slnka a oddychu, počas ktorých sa bude venovať len drobným zraneniam hotelových hostí.

Aspoň tak si svoj nový život predstavovala...

Nová láska aj náročné problémy

Po príchode do luxusného hotela však Filipa zisťuje, že ani na ďalekom ostrove sa nevyhne problémom a náročným výzvam. Spočiatku si lekárka užíva bezstarostný život zaliaty slnkom, ktorý jej občas okorenia letmé úsmevy a nezáväzné dovolenkové flirty.

Lekárka z ostrova na Jednotke, seriál.jpg

Čoskoro sa však zoznámi s miestnym lekárom Danielom Bucherom, s ktorým si okamžite padnú do oka. Dvojica si rozumie nielen pracovne, ale najmä ľudsky. Medzi Filipou a Danielom preskočí iskra, ktorú nedokážu uhasiť.

Filipu však netrápi len komplikovaná láska. Okrem práce v rezorte ju zamestnáva aj pomoc miestnym obyvateľom, ktorí za ňou prichádzajú s najrôznejšími zraneniami a chorobami. Keď na ostrove vypukne záhadná epidémia, spoločne s Danielom musia bojovať o životy pacientov.

Lekárka si uvedomuje, že v tropickom raji sa neskryje pred problémami ani vlastným tajomstvom, ktoré ju čoraz viac ťaží...

Nenechajte si ujsť romantický seriál Lekárka z ostrova, ktorý ponúkame v utorok o 20:30 hod. na Jednotke. Seriál môžete sledovať aj live na webe RTVS.

25 50 75 90
FOTO: Facebook / Anja Knauer

Živé vysielanie ??:??

Televízia