Úvod Novinky Filmy a seriály
Najkrajšie večerníčky: Zistite, na ktorých hrdinov sa najviac podobáte
Najkrajšie večerníčky: Zistite, na ktorých hrdinov sa najviac podobáte

Najkrajšie večerníčky: Zistite, na ktorých hrdinov sa najviac podobáte

Ste skôr Mach a Šebestová či Bob a Bobek?

Tá správna dávka nostalgie je zdravá, zhodujú sa vedci. Preto sa vráťte do detstva a objavte, na ktorý večerníček sa najviac podobá váš život.

Puf a Muf

puf_muf.jpg

Ste skôr mestský typ a so svojím najlepším kamarátom vymýšľate samé bláznovstvá?

Možno vám pri pomyslení na vianočného kapra ihneď napadne, že by ste mu mali dať do vane niečo chutné, aby nebol taký smutný, napríklad pohár mlieka.

Ste skrátka šialený typ, ktorý aj z tej najväčšej nudy dokáže vyrobiť zábavnú situáciu.

Ak vám tieto slová na tvári vyčarili úsmev, gratulujeme! Ste presne ako Puf a Muf, dva kocúry, ktoré na televíznej obrazovke stvárajú neplechy, presne tak, ako v príbehoch od spisovateľky Nataše Tanskej.

Bob a Bobek

bob-a-bobek-1

Každé ráno sa zobudíte ako na povel a prvé, čo spravíte, je, prirodzene, ranná rozcvička. Jedávate najradšej šalát a vaše bývanie je azda trochu netradičné...

No a možno by ste si radi splnili sen a pracovali na Majstrovstvách sveta v hokeji!

Pripomína vám to niečo? Veď aj králiky Bob a Bobek žili v klobúku kúzelníka Pokustóna a ako správne bylinožravce, dodržiavali zdravý životný štýl.

Dokonca sa stali maskotmi na hokejovom šampionáte v Českej republike v roku 2015.

Vstávať a cvičiť! Vstávať a cvičiť!“ Tak čo, dali by ste si povedať a menili by ste s Bobom a Bobekom, ikonickými postavičkami?

Slimák Maťo a škriatok Klinček

matoaklincek

S najlepším kamarátom by ste pokojne o vašom priateľstve mohli doslova natočiť seriál. Naozaj. Naoko ste takí odlišní, že viac sa už ani nedá. No keď príde na krásne dobrodružstvá, hneď ste za jedno.

Dokážete si stále zachovať detskú nevinnosť, váš život sa podobá nádhernej rozprávke a nikto na svete nežije v takom súzvuku s prírodou, ako práve vy.

Pokojne by ste spolu mohli napríklad farbiť dúhu, sušiť vodníka či objednávať rosu, presne ako slimák Maťo a škriatok Klinček.

Mach a Šebestová

mach-a-sebestova

Ako radi by ste sa vrátili do školských lavíc! „Základku“ považujete za najkrajšie obdobie života. Každý deň ste sa niečo nové naučili a bavilo vás spoznávať svet hravou formou.

Zažili ste kopu zábavy so spolužiakmi a s pani učiteľkou a po škole ste sa vybrali hrať so psíkom od susedov, pomáhať ostatným či len tak lízať zmrzlinu v parku.

Priznajte sa: Koľkokrát ste si zbožne zaželali, aby ste mali čarovné slúchadlo, ktoré by splnilo každé vaše želanie a mohli by ste napodobniť Macha a Šebestovú, žiakov tretej „bé“?

Jurošík

Jurosik

Vždy vám záležalo na tom, aby bolo všetko spravodlivé a trápilo vás, ak bežní ľudia trpeli. Nikdy ste sa však nenechali životom deprimovať a nevešali ste hlavu.

Namiesto toho ste sa snažili s humorom nájsť chybu v systéme a poukázať na ňu. Za ideálnu situáciu ste pokladali takú, z ktorej vzišiel niekto mocný ako porazený.

Ak ste sa v tomto popise našli, tak ste ako dobrý zbojník Jurošík, hlavný hrdina kresleného večerníčka, ktorý sa vždy snaží prekabátiť zlého zemepána.

Macko Uško

macko uško 700.jpg

Nemusíte byť najdokonalejší človek na svete, no napriek tomu vás všetci majú veľmi radi. Máte mnoho priateľov, s ktorými zažívate množstvo zábavy, ale aj poučných momentov.

A samozrejme, máte svoju obľúbenú pesničku, pri ktorej každému napadne práve vaše meno: „Dobrý večer, na dobrú noc macko z plyšu spieva vám...“

Macka Uška milujú celé generácie a so svojimi plyšovými kamarátmi a nezameniteľným hlasom Michala Dočolomanského vždy pritiahne k obrazovkám najmenších aj nostalgické publikum.

Niet sa preto čomu čudovať, že práve Macko Uško vyhral súťaž o najobľúbenejší večerníček na našom facebookovom profile.

25 50 75 90
Foto: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia