Úvod Novinky Filmy a seriály
Komédia Indián s Vicou Kerekes. Film, ktorý potrebujete vidieť
Komédia Indián s Vicou Kerekes. Film, ktorý potrebujete vidieť

Komédia Indián s Vicou Kerekes. Film, ktorý potrebujete vidieť

Známa herečka sa na pľaci stretla s Karlom Rodenom, s ktorým si túžila zahrať vo filme už dlhšie.

September sa bude niesť v znamení viacerých filmových premiér, na ktoré pozýva RTVS ako najväčší koproducent slovenských filmov.

Na striebornom plátne sa objaví aj snímka Indián, v ktorej sa stretli známi slovenskí, českí aj poľskí herci. V komédii sa predstaví aj Vica Kerekes, ktorá si zahrala úlohu potvory.

Po jej boku sa objaví legendárny Karel Roden, s ktorým si Vica túžila zahrať vo filme už dlhší čas a konečne sa jej to podarilo. Chémiu medzi nimi ocenia určite aj diváci.

Režisérom filmu je Tomáš Svoboda, ktorý je tiež spolu s Patriziom Gentem autorom scenára. Za kameru sa postavil David Ployhar, ktorý získal nomináciu Českého leva.

Kopec zábavy a množstvo známych mien

Komédia Indián sa odohráva v súčasnosti. Ondrej je arogantný workoholik a nekompromisný obchodník, ktorý vlastní úspešnú a veľkú firmu. Hlavným zmyslom jeho života sú peniaze.

Bohatý investor z Nebrasky chce na okraji Prahy zafinancovať výstavbu luxusných rezidencií v indiánskom štýle. Cestou domov z Ameriky lietadlo prelieta nad indiánskym územím, kde sa pôvodní obyvatelia lúčia so svojim náčelníkom Bielym Jeleňom.

Jeho duch nedopatrením vnikne do Ondrejovej mysle. Biely Jeleň v jeho hlave postupne zisťuje, že Ondrejov život je plný klamstiev, pretvárok a chýbajú mu hodnoty.

Ponúka Ondrejovi pomocnú ruku na objavenie jeho lepšieho ja. Ondrej ale nič meniť nechce a tak sa začína zaujímavý a neúprosný súboj plný vtipných situácií.

Vo filme hviezdia aj uznávaní poľskí herci Daniel Olbrychski, Marta Zmuda Trzebiatowska, Magdalena Niec a Przemyslaw Kapsa.

Diváci sa môžu tešiť aj na Juraja Kemku, Lukáša Latináka, Ester Geislerovú, Vláda Černého, Annu Šiškovú a ďalších.

Indián v kinách už v septembri.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia