Úvod Novinky Filmy a seriály
Websterovci vo filme: Obľúbená pavúčia rodinka prichádza do kín
Websterovci vo filme: Obľúbená pavúčia rodinka prichádza do kín

Websterovci vo filme: Obľúbená pavúčia rodinka prichádza do kín

O tom, že najpevnejšia sieť je rodina, sa budete môcť presvedčiť už 13. októbra s animovanou rozprávkou Websterovci vo filme.

Obľúbená pavúčia rodinka, ktorú z televíznych obrazoviek poznajú malí aj veľkí diváci, sa po knižnom spracovaní dočkala vlastného filmu.

Rodinný animovaný film z koprodukcie RTVS si na plátne budete môcť pozrieť už 13. októbra.


Websterovci stretnú ľudskú bytosť

Školáčka Lili Websterová je veselé a neposedné pavúčie dievčatko, ktoré žije s bratom, rodičmi a starými rodičmi. Spája ich silná rodinná aj pavúčia sieť, ktorá im pomáha prekonať aj náročné výzvy.

A tých veru nie je málo. Lili je zvedavá a neobyčajne odvážna, takže sa neraz dostane do poriadneho problému. Napríklad, keď má na starosti stráženie múch, a tie jej zrazu odletia. Alebo vtedy, keď ju oklame podvodník na internete. Našťastie sa môže vždy spoľahnúť na svoju rodinu a priateľov.

Tá najväčšia výzva ju však ešte len čaká. Jedného dňa sa totiž stretne s malým dievčatkom z ľudského sveta. Podarí sa im prepojiť zdanlivo nespojiteľné svety? Nájdu odvahu spoznať sa aj napriek odlišnostiam, ktoré ich spočiatku desia?

Pavúčie siete Websterovcov zrkadlia skutočný svet, v ktorom žijeme. Zrkadlia sa v nich dobrodružstvá, prekážky aj vzťahy, ktoré my ľudia dôverne poznáme.

Vďaka krásnej rozprávke si tak môžu aj dospelí diváci pripomenúť, aké dôležité sú medziľudské vzťahy a vzájomná súdržnosť.

Najmenší diváci sa celkom určite zabavia na nečakaných dobrodružstvách a vtipných situáciách, ktoré budú musieť rozprávkové postavy vyriešiť.

Nový animovaný film Websterovci vo filme si budete môcť pozrieť v kinách od 13. októbra.

25 50 75 90
FOTO: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia