Úvod Novinky Filmy a seriály
Buko je komédia aj dráma, v ktorej sa nájde nejedna žena
Buko je komédia aj dráma, v ktorej sa nájde nejedna žena

Buko je komédia aj dráma, v ktorej sa nájde nejedna žena

Čo robiť po smrti manžela? Zostal po ňom kôň a je potrebné sa oňho postarať. Hlavná hrdinka stojí pred zásadným rozhodnutím.

Pozrite si príbeh ženy, ktorá sa snaží po smrti manžela nájsť v živote nový smer. RTVS pozýva do kina na filmovú novinku s názvom Buko.

Tak sa volá kôň, ktorý sa stane Jarmiliným novým spoločníkom, a to aj napriek tomu, že o chove týchto majestátnych zvierat nevie absolútne nič.

Koňa na nakrúcanie snímky poskytla režisérka filmu Alice Nellis, ktorej Buko patrí aj v skutočnom živote. Je pre ňu vyjadrením toho, kým naozaj je a zároveň ponúka divákom zamyslieť sa, kým sú oni sami. Buko prichádza do kín už 20. októbra.

Romantická divočina aj cirkusový kôň

Hlavná hrdinka sa musí po strate manžela rozhodnúť, či svoj život už len prečká, alebo sa vrhne do dobrodružstva s neistým koncom. Napriek radám najbližších si vyberie druhú možnosť.

Buko, film

Život na chalupe, romantická divočina, cirkusový kôň… Znie to fantasticky, čo poviete? „Buko je o tom, že život je krásny. Hoci napríklad nie na prvý pohľad. O to viac si to treba čas od času vzájomne pripomenúť,prezradila režisérka.

Vo filme si zahrala Anna Cónová, Petra Špalková, Jan Cina, Martha Issová, Martin Šulík, Miroslav Krobot a ďalší.

25 50 75 90
Zdroj: Cinemart

Živé vysielanie ??:??

Televízia