Úvod Novinky Filmy a seriály
Dievčatká vymenili v pôrodnici. Spoznajte ich skutočný príbeh
Dievčatká vymenili v pôrodnici. Spoznajte ich skutočný príbeh

Dievčatká vymenili v pôrodnici. Spoznajte ich skutočný príbeh

Film Sestry navždy natočený podľa skutočných udalostí ponúkneme vo štvrtok večer na Jednotke.

Taliansky film Sestry navždy prináša neuveriteľný osud dvoch talianskych rodín, ktoré museli čeliť bolestivým zisteniam. Tie navždy zmenili ich životy.

Nenechajte si ujsť dramatický príbeh, ktorý sa však vďaka neuveriteľnému úsiliu rodičov skončil tým najkrajším spôsobom.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Osudová chyba poznačila ich životy

Skutočný príbeh sa odohral na Sicílii na prelome 20. a 21. storočia. V silvestrovskú noc prišli na svet dve dievčatká, ktorých matky Marinella a Gisella ležali len niekoľko metrov od seba.

V tú noc došlo v nemocnici k osudovej chybe – personál omylom vymenil bábätká. Keď sa ich rodičia pýtali, prečo majú deti iné oblečenie než to, ktoré im priniesli do pôrodnice, personál ich ubezpečil, že také výmeny sú bežné.

Rodičia nemali dôvod viac pochybovať a šťastím bez seba si svoje novorodeniatka vzali domov.

Marinella vychovávala dcérku Melissu spoločne s dvoma ďalšími dcérami, Gisella mala so svojou jedinou dcérou Caterinou hlboké a jedinečné puto. Ich pokojné životy sa zmenili v momente, keď dievčatá nastúpili do škôlky.

Pozorná učiteľka si totiž všimla, že Melissa sa až príliš podobá na Gisselu, zatiaľ čo Caterina má rovnaké oči, vlasy aj pleť ako Melissine sestry.

Keď Gisella zbadala Marinellu, spomenula si, že v osudnú noc spolu boli v pôrodnici. V tom momente sa obom ženám zrútil celý svet. Okamžite si uvedomili, že podobnosť nemôže byť náhoda. Nasledoval sled dramatických a bolestivých momentov, ktoré však skončili šťastne.

Neobyčajný plán, ktorý im vyšiel

Keď DNA testy potvrdili najhoršie obavy oboch rodín, s pomocou právnikov a psychológov rodičia vymysleli neobyčajný plán. Rozhodli sa, že svoje vymenené deti budú vychovávať spoločne.

Rodiny začali spoločne tráviť všetok voľný čas, stretávali sa cez víkendy, prázdniny či sviatky. Vymenené deti začali postupne vyrastať so svojimi biologickými rodičmi a vďaka citlivému prístupu oboch rodín na svoje detstvo dodnes spomínajú s láskou. O tom, že boli vymenené, sa dozvedeli, keď mali osem rokov.

Vyzeralo to ako skvelá hra a ani jedna z nás si nespomína na život pred osudným zistením v škôlke,“ povedala Caterina, ktorá trávila so svojou „sestrou“ Melissou takmer každú chvíľu.

Dievčatá boli nerozlučné, takmer ako sestry od základnej, až po vysokú školu. Neobyčajný plán rodičov spojil dve rodiny silným putom.

Nenechajte si ujsť premiéru talianskeho filmu Sestry navždy vo štvrtok o 20:30 hod. na Jednotke.

25 50 75 90
FOTO: Facebook / Città di Mazara del Vallo

Živé vysielanie ??:??

Televízia