Úvod Novinky Filmy a seriály
DiCaprio a Scorsese: Hviezdna dvojica má v zálohe ďalší film
DiCaprio a Scorsese: Hviezdna dvojica má v zálohe ďalší film

DiCaprio a Scorsese: Hviezdna dvojica má v zálohe ďalší film

Vo filmovej novinke sa môžu fanúšikovia tešiť aj na Roberta De Nira. Premiéra je naplánovaná ešte na tento rok.

Killers of the Flowers Moon, to je názov filmovej novinky z dielne hviezdneho režiséra Martina Scorseseho, ktorý opäť povolal Leonarda DiCapria.

Western podľa rovnomennej knižnej predlohy od Davida Granna by sa mala k fanúšikom dostať v priebehu tohto roka. Podľa dostupných informácií je film v štádiu postprodukcie.

Bude to Scorseseho a DiCapriova siedma spolupráca na filme, pričom fanúšikovia sa môžu tešiť aj na ďalšie herecké esá ako Robert De Niro či Brendan Fraser.

Len pre zaujímavosť, s De Nirom spolupracoval Scorsese (vrátane aktuálnej novinky) už jedenásťkrát. Presnejší dátum svetovej či európskej premiéry zatiaľ známy nie je.

Gangy, Tajomný ostrov aj Vlk

Spolupráca Martina Scorseseho a Leonarda DiCapria sa začala niekedy na prelome milénií. Ich prvý spoločný film Gangy New Yorku mal premiéru v roku 2002.

Nasledovali snímky ako Letec, ktorý mal premiéru v roku 2004, ale aj skrytá Identita, v ktorej sa Leonardo blysol po boku Matta Damona.

Úspech zaznamenali aj ďalšie spolupráce dvojice, a to Tajomný ostrov či Vlk z Wall Street. Mnohých priaznivcov hollywoodskeho herca zaujímalo iba jedno. Prečo po takých skvelých výkonoch DiCaprio nezískal žiadneho Oscara.

Zatiaľ posledný film, ktorý Martin Scorcese nakrútil s Leonardom DiCapriom bol krátkometrážny The Audition a premiéru mal v roku 2015.

Potom prišiel Revenant: Zmŕtvychvstanie a konečne aj Oscar.

Za úspech a spoluprácu však DiCaprio ďakoval nie Scorsesemu, ale inému uznávanému režisérovi menom Alejandro Gonzáles Inárritu.

Film Revenant si môžete pozrieť v piatok o 22:25 hod. na Jednotke.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia