Úvod Novinky MS v hokeji 2021
Ďakujeme! Čísla ako dôkaz, že Slovensko je hokejový národ
Ďakujeme! Čísla ako dôkaz, že Slovensko je hokejový národ

Ďakujeme! Čísla ako dôkaz, že Slovensko je hokejový národ

MS v ľadovom hokeji majú vysoké čísla sledovanosti. Uplynulý víkend fandilo nášmu tímu viac ako milión divákov.

Hokej posadil Slovákov do kresiel. Majstrovstvá sveta v lotyšskej Rige prilákali k televíznym obrazovkám tisíce divákov už v prvý deň zápasov. Boj Slovákov s Bielorusmi si pozrelo v televízii a na webe takmer milión divákov.

Úspešné bolo aj Hokejové štúdio, ktoré sledovalo takmer 700 tisíc fanúšikov, darilo sa aj seriálu Aj oni boli pre medailách či novej talkšou Richarda Lintnera s názvom Citronáda, v ktorej hosťovali bratia Hossovci.

Okrem hokeja bavila aj Pumpa či Záhady tela

V sobotu prilákala divákov k televíznym obrazovkám zábava v podaní Mariána Miezgu a jeho hostí. Záhady tela si už dlhodobo držia divácku základňu, zatiaľ poslednú epizódu sledovalo 337 tisíc ľudí. Relácia sa v sobotu 22. mája zároveň stala najsledovanejším nespravodajským programom. Pumpa aj Neskoro večer mali takmer 300 tisíc divákov. V danom čase sa stali najsledovanejšími televíznymi programami a Jednotka bola v prime-time jednotkou na trhu.

Televízna Dvojka priniesla divácky úspešné zápasy Fínska a USA, Dánska a Švédov, Českej republiky a Švajčiarov a tiež Nórska s Nemeckom. Nedeľný zápas Slovenska s Veľkou Britániou opäť k televízorom prilákal takmer milión divákov.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia