Úvod Novinky Osobnosti
Milujem Slovensko: Martinove obavy pred štartom 9. série
Milujem Slovensko: Martinove obavy pred štartom 9. série

Milujem Slovensko: Martinove obavy pred štartom 9. série

Moderátor obľúbenej šou v rozhovore o nakrúcaní aj disciplínach.

Štartuje deviata séria šou Milujem Slovensko! Diváci sa môžu opäť tešiť na kopec zábavy, známe tváre a súťažné disciplíny, ktoré si v premiérovej epizóde vyskúšajú športovci... Kapitánske miesta budú patriť Adele Vinczeovej a Danovi Danglovi, nič sa nezmenilo ani na mieste moderátora. Obľúbenou šou bude naďalej sprevádzať Martin Nikodým.

Ako nám prezradil v rozhovore, najviac sa obával, ako bude vyzerať publikum, lebo koronakríza zapríčinila, že aj divákov priamo v štúdiu bude o niečo menej. Tvorcovia šou Milujem Slovensko to však vymysleli mimoriadne lišiacky... „Hľadisko s divákmi vôbec nevyzerá prázdne, a to aj napriek tomu, že platia isté opatrenia. A čo je dôležité, ľudia vedia stále urobiť fantastickú atmosféru," povedal Martin Nikodým.

Ak by šou nemoderoval, ale naopak súťažil, ktorý tím by si vybral? Ten Adelin alebo Danov? Aj toto nás zaujímalo v rozhovore, ktorý sme stihli urobiť počas pauzy v nakrúcaní nových epizód. „Asi by mi to bolo jedno, do ktorého tímu by som sa pripojil. Ja mám rád obidvoch kapitánov," dodal Nikodým, ktorý má však oveľa jasnejšie v tom, ktorá disciplína je podľa neho najťažšia. Pozrite si rozhovor.

Milujem Slovensko každý piatok o 20:30 na Jednotke.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia