Úvod Novinky Osobnosti
Brajerčík si ide v Milujem Slovensko po tretie víťazstvo
Brajerčík si ide v Milujem Slovensko po tretie víťazstvo

Brajerčík si ide v Milujem Slovensko po tretie víťazstvo

Piatkový príval zábavy by ste si rozhodne nemali nechať ujsť.

Už zajtra, v piatok 18. septembra o 20:30 vysielame na Jednotke druhú časť novej série obľúbenej zábavnej šou Milujem Slovensko. Piatkový príval zábavy by ste si rozhodne nemali nechať ujsť, pretože sa proti sebe na jednej strane postavia herečky Zuzana Kanócz, Ivana Kuxová a Silvia Soldánová a na strane druhej ich parneri - Juraj Loj, Peter Brajerčík a Braňo Mosný. Ak k tomu prirátame výborných kapitánov Adelu Vinczeovú a Dana Dangla a skvelého moderátora Martina Nikodýma, máte sa na čo tešiť.

milujem slovensko, brajerčík

Pred nakrúcaním sme po Zuzane Kanócz a Jurajovi Lojovi vyspovedali aj herca a zabávača Petra Brajerčíka, ktorého si z obrazoviek RTVS môžete pamätať zo šou Čo ja viem alebo ako jedného z tvorcov relácie Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou. Pre Petra pôjde o jeho tretiu účasť v Milujem Slovensko, v prvých dvoch sa tešil z víťazstiev.

Peter s úsmevom sebe vlastným nám povedal, že aj do piatkovej šou ide s jasným cieľom - vyhrať. „Rád súťažím, baví ma to, ale zase viem aj prehrávať. Dôležité je, aby sme sa zabavili a v Milujem Slovensko je to vždy o zábave," povedal držiteľ ocenenia Dosky za najlepšiu inscenáciu. V roku 2019 ho získal za melodrámu Moral Insanity, na ktorej pracoval spolu s Júliou Rázusovou.

milujem slovensko

Na Slovensku milujem aj to, že sme krajinou ideálnych rozmerov v strede Európy s rôznorodou prírodou. U nás sa dá nájsť prakticky všetko. Dúfam, že sa budeme o našu prírodu starať tak, ako si zaslúži," uviedol rodák z Krompách s jasným odkazom pre budúce generácie.

Herec známy zo seriálov nám prezradil, že jeho tajným prianím je byť polyhistorom a poodhalil aj to, aké predmety mu v minulosti imponovali najviac. V nich si aj verí pred piatkovou šou. Viac už vo videu.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


(foto: RTVS/Milan Krupčík)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia