Úvod Novinky Osobnosti
Zuzana Kanócz v Milujem Slovensko aj proti Jurajovi Lojovi: Idem si to užiť
Zuzana Kanócz v Milujem Slovensko aj proti Jurajovi Lojovi: Idem si to užiť

Zuzana Kanócz v Milujem Slovensko aj proti Jurajovi Lojovi: Idem si to užiť

Druhá časť novej série šou proti sebe postaví známe osobnosti, ktoré v súkromí tvoria páry.

Minulý piatok úspešne odštartovala deviata séria súťažno-zábavnej šou Milujem Slovensko. Na facebooku relácie ste nám nechali množstvo pozitívnych reakcií, za čo sme vďační. Ak ste piatkovú premiéru zmeškali, nájdete ju v archíve RTVS zadarmo a bez reklamy.

Druhá časť bude mierne pikantná - proti sebe sa postavia známe osobnosti, ktoré v súkromí tvoria páry.

2020_MILUJEM SLOVENSKO_foto RTVS Milan Krupčík (126).jpg

Herečka Zuzana Kanócz nám pred svojou prvou účasťou v obľúbenej šou povedala, že príroda je to, čo jej na domovine imponuje najviac. Vyzdvihla ale aj vlastnosti Slovákov a Sloveniek. „Slováci sú priami, ale zároveň radostní a otvorení. Slovákov považujem aj za srdečných ľudí," uviedla herečka, ktorá pre RTVS pracuje aj na novej vianočnej rozprávke O liečivej vode.


Zuzana sa v druhej časti novej série šou, ktorú vysielame v piatok 18. septembra o 20:30 na Jednotke, predstaví v tíme Dana Dangla a jedným zo súperov v tíme Adely Vinczeovej bude aj Zuzanin partner Juraj Loj. Išla sympatická herečka do šou s tým, že Juraja porazí za každú cenu? „Nie, prišla som si to užiť. Aj keď šou je aj o súperení medzi Danom a Adelou, ale všetko je to o hravosti. A hlavne všetci sme tu pre to, aby sme sa zabavili a zabavili aj divákov," dodala s úsmevom Zuzana.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

 

Pri otázke, v ktorej sfére vedomostí si pred samotnou súťažou verí, Zuzana len prevrátila očami. „Momentálne si neverím v ničom, pretože mám niekedy problém spomenúť si na to, čo bolo predvčerom. Aj keď doma hráme spoločenské hry, tak naše deti ma porážajú. Som troška vyčerpaná, ale aspoň sa na tom zabavíme," dodala sebakriticky, ale s úsmevom mama troch detí.

2020_MILUJEM SLOVENSKO_foto RTVS Milan Krupčík (94).jpg

(foto: RTVS/Milan Krupčík)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia