Úvod Novinky Osobnosti
Podzámska bonzla kolegu: Na pľaci mi dal francúzsky bozk
Podzámska bonzla kolegu: Na pľaci mi dal francúzsky bozk

Podzámska bonzla kolegu: Na pľaci mi dal francúzsky bozk

Sympatická herečka o rodine, hereckých skúsenostiach aj hereckých bozkoch.

Prezradila, ako je to naozaj. Keď sa Peter Marcin opýtal Eleny Podzámskej, ako v skutočnosti prebiehajú „bozkávacie" scény s hereckými kolegami, ani sám netušil, čo zo známej herečky vypadne.

Podzámska priznala, že vo väčšine prípadov sú herecké bozky mimoriadne profesionálne, jej skúsenosť s Tomášom Maštalírom je však celkom iná. „Vtedy som sa tak trošku hanbila a Tomáš normálne... Bum, jazyk do úst! On si to už asi nepamätá," prekvapila známa slovenská herečka.

Známi ma prezývajú Monk, povedala sympatická herečka

Okrem hereckých skúseností porozprávala viac aj o svojom súkromí. Veľmi otvorene priznala, že jej súkromný vzťah s umelcom - hudobníkom nevyšiel, no mimoriadne si užívala cestovanie. Pre lásku odcestovala do slnečnej Kalifornie.

Elena Podzámska má zo vzťahu so slovenským kolegom dcéru v pubertálnom veku. „Ona je iná ako ja a pozornosť príliš nemá rada. Dokonca ani to, keď o nej rozprávam," povedala v talk šou Neskoro večer. „Ona je strašný bordelár, ja zasa pri upratovaní relaxujem. Známi ma dokonca prezývajú Monk," prezradila o sebe a dcére sympatická Eňa.

Pozrite si celý rozhovor. Najnovšiu epizódu Neskoro večer nájdete aj v našom online archíve.


zdroj foto: RTVS

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia