Úvod Novinky Osobnosti
Simona Salátová: Mužov bolo na obrazovkách už veľa
Simona Salátová: Mužov bolo na obrazovkách už veľa

Simona Salátová: Mužov bolo na obrazovkách už veľa

Vypočujte si rozhovor so Simonou Salátovou, stálou tvárou novej relácie RTVS, Silná zostava.

Simona Salátová je domácemu publiku známa vďaka svojej profesii stand-up komičky, ktorej sa venuje od 17tich rokov. Dostala sa do povedomia vďaka jej stálej účasti zoskupenia Silných rečí, činí sa aj na sociálnych sieťach a najnovšie je súčasťou Silnej zostavy.

V rannom vysielaní s Petrou Bernasovskou a Richardom Dedekom prezradila viac o jej pôsobení vo vynovenej relácii RTVS. „V tomto formáte plánujeme preberať rôzne aktuálne témy ako napríklad páry rovnakého pohlavia alebo extrémizmus a radikalizmus, ktoré do veľkej miery hýbu našou spoločnosťou a myslím, že je potrebné o nich rozprávať," prezradila Simona.

Na otázku k jej príprave pred nakrúcaním odpovedala, že koncept relácie je hlavne byť sám sebou. „Snažím sa hľadať potrebné informácie, robím to rada a tiež máme výborný tím, ktorý nám je nápomocný," priznala.

„Moje postavenie v relácii je za hlas ľudu, ktorý pokrýva obe pohlavia - obyčajných ľudí, ktorí sa na veci pozerajú triezvo," dodala.

Simona 2.png

V rozhovore sa nevyhli ani téme či takýto formát ženskej relácie dokáže prijať aj mužské publikum. „Podľa mňa je fajn, že vznikla panelová diskusia, kde vystupujú aj ženy. Na trhu nám takýto formát chýba, mužov je na obrazovkách veľa," vysvetlila Simona.

Komičkine začiatky neboli vôbec ľahké. „Rozveseliť život potrebuje podľa mňa každý. Hľadala som prijatie v rôznych kruhoch, nakoniec som ju našla vo vystupovaní."

Majú komici silu niečo zmeniť?

„Myslím si, že všetci mladí ľudia s veľkým dosahom to dokážu veľmi jednoduchým spôsobom. Bola by som radšej, keby sa miesto propagácie pílingov venovali skôr svojim vlastným názorom," dodala na záver komička Simona Salátová.

Viac informácii najdete v prílohe Hosť DRS.

102103040822;hosť DRS;Simona Salátová Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Silná zostava každý štvrtok o 21:25 na Jednotke.

Foto: instagram.com/simonacomedy

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia