Úvod Novinky Osobnosti
Elena Vacvalová: Bol to pre mňa absolútny šok
Elena Vacvalová: Bol to pre mňa absolútny šok

Elena Vacvalová: Bol to pre mňa absolútny šok

Moderátorka Zlatých časov bola jednou z posledných, ktorá mala šťastie stráviť čas s Milanom Lasicom.

Večer pred jeho smrťou strávili s Milanom Lasicom a ďalšími priateľmi večer u nej doma.

„Považujem sa za vyvolenú", okomentovala Elena Vacvalová to, že s ním mohla stráviť čas, kým navždy odišiel do hereckého neba.

„Spomínali sme, smiali sme sa a bolo nám veľmi dobre", hovorí dojatá Elena Vacvalová. Na zosnulého obľúbeného herca si zaspomínali aj ďalšie známe osobnosti ako Adela Vinczeová, Zuzana Smatanová či Juraj Kemka.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Nerozlučná dvojica v Zlatých časoch

Obľúbená spomienková relácia retrospektívne mapuje „zlaté časy" a životné príbehy rôznych známych slovenských, ale i českých osobností.

Od roku 2017 k moderátorke Elene Vacvalovej pribudol stály hosť Milan Lasica, s ktorým vytvorili dokonale zohratý „tandem", ktorý bavil divákov celé roky. Lasicove trefné hlášky si diváci veľmi obľúbili a na obrazovkách budú určite chýbať.

Milan Lasica, Elena Vacvalová

Spomienková časť

Pripomeňte si spolu s nami časť, ktorá bola venovaná práve Milanovi Lasicovi. Pamätáme si ho nielen ako úspešného herca, ale aj dramatika, prozaika, textára, speváka a v neposlednom rade aj moderátora. Roky tvoril obľúbenú humoristickú dvojicu s Júliusom Satinským.

Pripomeňte si jeho nezabudnuteľne kreácie, vystúpenia či televízne záznamy ešte raz! Vo štvrtok od 20:30 v relácii Zlaté časy na Jednotke.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia