Úvod Novinky Osobnosti
Leto Marianny Ďurianovej: Potrebujem zmenu prostredia
Leto Marianny Ďurianovej: Potrebujem zmenu prostredia

Leto Marianny Ďurianovej: Potrebujem zmenu prostredia

Zatiaľ sa jej každý rok podarilo počas dovolenky zaplávať v mori.

Športová moderátorka RTVS si tohtoročné letné dni zatiaľ skvelo užíva. Už stihla aj týždennú dovolenku pri mori a takisto aj predĺžený víkend na Morave. „Okrem toho si užívame pohodu na záhrade rodičov a výlety po okolí Bratislavy," hovorí.

Marianna Ďurianová s priateľkami.jpg

Ako dodáva, miluje cestovanie a bez neho by sa jej leto ani nerátalo. „Potrebujem zmenu prostredia, nasať atmosféru iných miest. Ale rovnako mám rada posedenia s kamarátkami či už u jednej z nás alebo v meste na terase, kde môžeme počas teplých letných večerov oddychovať," prezrádza.

Dovolenkové destinácie sa preto snaží striedať, aby videla čo najviac najzaujímavejších miest.

„Toto leto to bude také „ad hoc" rozhodovanie, keďže situácia v celom svete sa mení zo dňa na deň, takže v tejto chvíli ešte presne neviem. Čo však viem určite, že to bude v spoločnosti môjho syna," dopĺňa tvár RTVS.

Športovú dušu v sebe nezaprie a hoci v lete pozerá televíziu menej, nenechá si ujsť športové programy - toto leto budú u nej hrať prím Letné olympijské hry Tokio 2021.

Ak má leto Marianne Ďurianovej chutiť, siaha po ľahkých jedlách, najmä rybách a šalátoch. Moderátorka relácie Góly - body - sekundy obľubuje aj studenú španielsku polievku gazpacho. „Smäd mi najlepšie zaženie čistá voda a večer si rada vychutnám pohár ružového vína," dodáva.

Tipy na výlety Marianny Ďurianovej

Moderátorka odporúča navštíviť malebnú Kremnicu a jej okolie s nádhernou prírodou i mnoho spôsobom ako sa kultúrne aj športovo vyžiť. Do pozornosti dáva aj populárne Kremnické gagy.

 Foto: Instagram Marianny Ďurianovej

25 50 75 90

Galéria

Marianna Ďurianová na prechádzke Bratislavou.jpg Marianna Ďurianová pri mori.jpg Marianna Ďurianová v lete pri športe.jpg Marianna Ďurianová so synom.jpg

Živé vysielanie ??:??

Televízia