Úvod Novinky Osobnosti
Leto Viliama Hauzera: Deti okúsili pravý turistický chodník
Leto Viliama Hauzera: Deti okúsili pravý turistický chodník

Leto Viliama Hauzera: Deti okúsili pravý turistický chodník

Kam sa ešte okrem Vysokých Tatier vybral moderátor s rodinou?

Moderátor RTVS, ktorý uvádza pozitívne Správy bez kravaty, Viliam Hauzer si toto leto doprial aj s rodinkou dovolenku na Slovensku.

„S našimi dvoma deťmi sme boli týždeň vo Vysokých Tatrách. Deti po prvý raz okúsili pravý turistický chodník so skalami a takpovediac pričuchli k vysokohorskej turistike," hovorí.

Viliam Hauzer s dcérkou.jpg

Okrem našich veľhôr spoločne podnikli viacero poznávacích výletov v Karpatoch, boli aj v Banskej Štiavnici a v Bardejove.

Letná idylka Viliama Hauzera

Ako si spomína moderátor na svoje letné chvíľky pohody?

„Ležadlo na záhrade, vedľa bazén v ktorom šantia naše deti, nad hlavami plno marhúľ a zaspávanie pri otvorenom okne s cvrlikaním svrčkov," vymenúva tie pravé esencie ideálneho leta, ku ktorým patrí aj návšteva zmrzlinárne v bratislavskom Prievoze.

Hoci sa počas leta snaží vyhýbať televíznej obrazovke, vždy sa pri nej rád zastaví, keď pred ňou sedia jeho deti. „Ak majú zapnutý detský seriál, ktorý si pamätám ešte zo svojho detstva. Napríklad Pat a Mat mi príde ešte vtipnejší, než pred 30 rokmi," dopĺňa s úsmevom.

Letné chute si dopraje v podobe cestovín so zeleninou, ktorú dopestujú v záhradke. A keď práve nie je šoférom, poteší ho vychladené pivo.

Tipy na výlety Viliama Hauzera

Vhodnými miestami na výlet sú podľa moderátora spomínané Vysoké Tatry, Karpaty či mestá ako Banská Štiavnic a Bardejov. „Nedávno sme na bratislavskom Kamzíku - neďaleko televíznej veže - objavili rozhľadňu, z ktorej je krásny výhľad na mesto," uzatvára.

Správy bez kravaty môžete sledovať vždy v piatok o 21:50 hod na Jednotke a nájdete ich aj bez reklamy a zadarmo v online archíve.

Foto: Archív Viliama Hauzera

25 50 75 90

Galéria

Viliam Hauzer s rodinou na dovolenke.jpg Viliam Hauzer s rodinkou na výlete.jpg

Živé vysielanie ??:??

Televízia