Úvod Novinky Osobnosti
Meky mal okrem hitov v zálohe stále aj niekoľko vtipov
Meky mal okrem hitov v zálohe stále aj niekoľko vtipov

Meky mal okrem hitov v zálohe stále aj niekoľko vtipov

Pozrite si to najlepšie z relácie Neskoro večer.

Miro Žbirka bol hosťom relácie Neskoro večer hneď niekoľkokrát. A vždy spolu s ním prišla do štúdia aj pozitívna energia a neuveriteľný šarm.

Meky neustále sršal dobrou náladou a typickým anglickým humorom, ktorý bavil státisíce fanúšikov v Čechách aj na Slovensku. „Ty raz urobíš kariéru, máš výbornú tvár pre rádio,“ citoval Meky svojho brata, ktorý si z neho takto uťahoval.


Smútia fanúšikovia aj kolegovia z hudobnej branže

S tou kariérou to však nakoniec bola pravda. Miroslav Žbirka pozdvihol populárnu hudbu na novú úroveň, jeho skladby sa okamžite stali hitmi, vypredával koncertné sály doma aj v zahraničí.

Tento rok uplynulo dvadsať rokov od vydania legendárneho Modrého albumu, ktorý obsahuje hity ako Mám rád či Co bolí, to přebolí. Zatiaľ posledný štúdiový album vydal v roku 2018.

Platňa s názvom Double Album nahrával v legendárnych Abbey Road Studios, videoklipy k niekoľkým skladbám vytvoril jeho syn Dávid.

Zbierka obsahuje aj duet so slovenskou speváčkou Katarínou Knechtovou, ktorá k fotografii s Mekym napísala, že okrem spoločných zážitkov ich spájali aj plány do budúcna.

Podľa medializovaných informácií Miro Žbirka po sebe zanechal niekoľko rozpracovaných skladieb, ktoré uzrú svetlo sveta zrejme už čoskoro.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia