Úvod Novinky Osobnosti
Originálne želanie Marcela Merčiaka novej televízii Šport
Originálne želanie Marcela Merčiaka novej televízii Šport

Originálne želanie Marcela Merčiaka novej televízii Šport

Obľúbený moderátor a komentátor sa stal intendantom novej športovej televízie.

Štyri dni pred Štedrým dňom spúšťa RTVS novú športovú televíziu, ktorej neodmysliteľnou súčasťou budú aj známe tváre.

Chýbať nebude ani niekoľkonásobný držiteľ ceny OTO Marcel Merčiak, ktorý sa zároveň stal intendantom (riadiacim pracovníkom) nového televízneho okruhu.

„Marcelovi Merčiakovi v jeho novej funkcii držím palce. Má náročnú a zodpovednú úlohu, no som presvedčený, že aj vďaka jeho dlhoročným skúsenostiam bude nová športová televízia prinášať množstvo atraktívnych programov a šikovných osobností plných elánu a nadšenia z práce, čo ocenia aj naši diváci,“ povedal generálny riaditeľ RTVS Jaroslav Rezník.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Podľa slov Marcela Merčiaka je ťažké vybrať jeden jediný program, priamy prenos či zápas, na ktorý by sa tešil úplne najviac.

„V budúcom roku to budú tri veľké projekty – vo februári zimná olympiáda, v máji svetový hokejový šampionát a v závere roka aj futbalové majstrovstvá,“ neskrýval nadšenie Merčiak.

Sledujte, ako sa stavia sen

Čo by zaželal novej športovej televízii? „Najmä slovenským športovcom želám veľa úspechov. Bodaj by sme mali čo najviac reprezentantov medzi svetovou špičkou. A tí potom budú lákať pozornosť športových fanúšikov. Lebo keď sa bude dariť slovenským športovcom, bude sa dariť aj novému športovému kanálu,“ povedal nám Marcel.

ŠPORT, ktorý začne vysielať 20. decembra, ponúkne množstvo atraktívnych programov, priamych prenosov, ale aj magazínov o zdravom životnom štýle.

Diváci sa môžu tešiť na aktuálne športové spravodajstvo, na svoje si prídu milovníci nielen svetového a slovenského, ale aj regionálneho športu.

V prvý deň vysielania sa môžete tešiť aj na dokument Ako sa stavia sen, ktorý odhalí zákulisie a prípravy nového športového vysielacieho okruhu.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia