Úvod Novinky Osobnosti
Vypočujte si chytľavú pesničku k novej rozprávke Tvojazem
Vypočujte si chytľavú pesničku k novej rozprávke Tvojazem

Vypočujte si chytľavú pesničku k novej rozprávke Tvojazem

O tom, ako vznikala, sme sa rozprávali s jej autorkou - speváčkou Celeste Buckingham.

Máme pre vás skvelý tip na nový animovaný film, ktorý poteší malých aj veľkých. Tvojazem prichádza do kín už vo štvrtok 26. mája.

Na nový animák vás naladí ústredná skladba Svetlo je v nás, o ktorú sa postarala obľúbená speváčka Celeste Buckingham.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


„Pesnička vznikala veľmi veselo a veľmi napriamo. Keď nás oslovil produkčný tím, mal veľmi jasnú predstavu, o čom by skladba mala byť,“ povedala v rozhovore nadšene Celeste.

„Od začiatku som vedela, akú náladu by mala pesnička mať. Je zladená s príbehom chlapca, s ktorým sa budú vedieť decká stotožniť,“ dodala speváčka, ktorá si na konto pripísala ďalšiu pesničku v slovenčine a rovno k filmovej novinke.

Nový domov našla na Madeire

Ešte ako dieťa mala Celeste najradšej Snehulienku či Alicu v krajine zázrakov. „Moja mama sa Snehulienku dokonca naučila naspamäť a dodnes si pamätá aj pesničky, ktoré mi ako malej musela spievať,“ zaspomínala si rozcestovaná umelkyňa.

Ktorá zem je momentálne zem Celeste Buckingham? Sympatickú brunetku by ste za posledné dva roky zastihli na Madeire, občas aj na Slovensku. „Madeira a Slovensko sú dve miesta, kde sa cítim veľmi dobre a vítaná.“

Buckingham nám prezradila, že tento rok ju čaká ešte veľa práce. Nepotrvá dlho a fanúšikovia sa dočkajú novej pesničky, do konca roka plánuje vydať nový album. „Som z toho nadšená,“ povedala nám.

Zdroj foto: Tvojazem / Instagram.com/celbuckingham

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia