Úvod Novinky Osobnosti
Áron Hodek má len 12 rokov, no už teraz valcuje svetové pódiá
Áron Hodek má len 12 rokov, no už teraz valcuje svetové pódiá

Áron Hodek má len 12 rokov, no už teraz valcuje svetové pódiá

Basgitarista pre svoj talent dostal prezývku zázračné dieťa.

Nadaný 12-ročný hudobník Áron Hodek očaril aj pobavil divákov talkšou Trochu inak, keď po očarujúcom vystúpení predviedol aj zmysel pre humor.

Obdiv divákov si získal ihneď po príchode. V prvých minútach totiž predviedol vystúpenie, na ktoré nik z prítomných tak skoro nezabudne.

Pozrite si ho aj vy:

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Sťahovanie do LA

Ako prezradil moderátorke Adele Vinczeovej, s basgitarou sa zoznámil, keď mal iba 4 roky. K hudbe ho priviedol jeho brat Dávid, ktorého srdce si zase získali bicie.

Áron si hru na basgitaru zamiloval. Svoju prvú vlastnú basgitaru dostal ako 5-ročný a od tej chvíle bol nezastaviteľný. Krátko na to absolvoval svoje prvé vystúpenie za veľkou mlákou, kde žal jeden úspech za druhým.

Mladý basgitarista absolvoval niekoľko vystúpení po USA, kde sa tešil obrovskému záujmu najväčších hviezd jazzovej scény. Áron, ktorý obdivuje hviezdy ako Kim Burrell či Thundercat, sa do USA plánuje čoskoro vrátiť.

Láka ho hudobné podhubie, ktoré praje začínajúcim umelcom. „Potom by som chcel vyhrať Grammy,“ dodal Áron.

Celý rozhovor so zázračným dieťaťom a jeho záverečné vystúpenie si môžete pozrieť v online archíve talkšou Trochu inak zadarmo a bez reklám.

25 50 75 90
Instagram / aronthebassist

Živé vysielanie ??:??

Televízia