Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Súťažiaca Katka. Nový vzťah zo šou stále trvá
Súťažiaca Katka. Nový vzťah zo šou stále trvá

Súťažiaca Katka. Nový vzťah zo šou stále trvá

Vďaka šou Pečie celé Slovensko získala nové zručnosti, kamarátstva a vzťah k poťahovej hmote.

Sympatická Cíferčanka Katka si svoje pôsobenie v najsladšej šou RTVS Pečie celé Slovensko vychutnávala až do deviateho kola. Vypadla tesne pred bránami finále, ktorého víťazom sa stal Miňo Macuľa.

Ako si spomína na svoju účasť v pekárskej šou?

„Keď sa spätne na to celé pozriem, stále tomu akosi neverím, že sa takéto niečo podarilo práve mne. Čo sa týka tej účasti myslím, že som mohla mať aj kúsok viac šťastia, ako som mala, lebo nie všetko mi vyšlo, ako som chcela, ale to som asi mala voliť jednoduchšie recepty,“ prezrádza energická mamička troch detí.

Semifinále PCS

Hoci sa sprvoti bolo pre Katku neprirodzene vidieť sa na televíznej obrazovke, nakoniec si zvykla a prijala samu seba.

Nezabudnuteľný pocit

Na Katkino pekárske umenie si isto mnohí spomenú aj vďaka jej tigriemu chlebu s pivom, ktorý porotkyňa Petra vychválila.

Najväčší úspech však zožala pri tvorbe Rubíkovej kocke pre princezné. Tá jej totiž zabezpečila titul pekárka týždňa.

„Nikdy nezabudnem na ten pocit, keď zaznelo moje meno ako pekárka týždňa. To bol pocit eufórie, šťastia a naplnenia misie,“ spomína Katka.

Dráma na pľaci PCS

„Okrem toho určite nikdy nezabudnem na tie všetky krásne momenty, ktorých bolo veľa a na ľudí, ktorí tam so mnou boli,“ dopĺňa s tým, že naďalej trvá aj jej novovzniknutý vzťah s poťahovou hmotou, s ktorou vytvorila aj cestovateľskú tortu s prekvapením.

„S poťahovkou sme si k sebe našli cestu. Používam ju častejšie už, nebojím sa toho a naozaj sú momenty kedy je nenahraditeľná,“ smeje sa.

Šampiónka a jej sny

Účasťou v šou Pečie celé Slovensko však Katka s cukrárstvom a pekárstvom neskončila, práve naopak.

„Pracujem na sebe zatiaľ, myslím že som sa trošku posunula a hlavne si začala veriť. Utvrdilo ma v tom aj to, že som vyhrala súťaž moravský cukrárky šampionát s témou svadobná torta,“ ozrejmila.

„Tam som získala kontakty a áno rysujú sa mi nejaké malé spolupráce, snažím sa trošku o spropagovanie toho, čo robím, vymýšľam recepty, fotím. A takým mojím snom je vydať knihu s receptami. Do budúcna by som chcela asi aj niečo svoje - buď výrobňu alebo cukrárničku,“ dodáva.

Jožka, Petra, Katka a Natacha.jpg

Prečo sa prihlásiť do druhej série Pečie celé Slovensko?

Prvá séria pekárskej šou sa síce skončila, no už teraz sa môžu všetci amatérski pekári a pekárky prihlásiť do druhej série.

Pre všetkých, ktorí ešte nie sú rozhodnutí, má Katka odkaz:

„Myslím, že toto by mal vyskúšať každý. Je to taký proces osobnostným rastom. Často počúvam odpovede typu ´ja na to nemám´, ale ako môže človek vedieť, či na to má, keď to neskúsi? Takže, za mňa treba ísť do toho. Častokrát zistíme, že dokážeme ísť nad svoje limity, čo v konečnom dôsledku milo prekvapí nielen nás ale aj naše okolie,“ nabáda všetkých budúcich súťažiacich.

„Katka pred súťažou nemala toľko pozitívnych emócií, z ktorých doteraz žije a nemala toľko skúsenosti a zručností a hlavne to mala v hlave zle nastavené,“ uzatvára.

Ak hľadáte ďalšie dôvody, prečo by ste sa mali prihlásiť do druhej série Pečie celé Slovensko, dajú vám ich ďalší súťažiaci, moderátor aj porotkyňa.

Foto: RTVS

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia