Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Domi: Nečakala som, že vypadnem. S kým chcela byť vo finále?
Domi: Nečakala som, že vypadnem. S kým chcela byť vo finále?

Domi: Nečakala som, že vypadnem. S kým chcela byť vo finále?

Vypadnutá finalistka Domi prezradila aj pravdu o svojej pavlovke, ktorú považuje za modernú penovú tortu. 

Po retro kole Pečie celé Slovensko 2 sa z finalistky Domi stala už len diváčka. "Včera to nevyšlo. No neľutujem to. Pre mňa to bolo emotívne, veľmi smutné," povedala v pondelok (17. októbra) na začiatku živého rozhovoru na Instagrame Pečie celé Slovensko.

"Nečakala som, že vypadnem. Ďakujem vám veľmi pekne za podporu," dodala na margo pozitívnych a povzbudivých komentárov, ktoré ju po odvysielaní tretej epizódy najsladšej šou RTVS zaplavili.

Aká je však pravda o jej pavlovke, ktorú nazvala modernou penovou tortou? Zazlieva porotkyniam, že vypadla? S kým vychádzala najlepšie? A s kým si vedela predstaviť finále?

Pozrite si celý rozhovor.

Pavlovka vs. penová torta

Rovnako ako Marek s lastúrovou tortou, ktorá ostala nepochopená, si aj Domi stojí za svojou penovou tortou. Tá bola podľa porotkýň pavlovkou.

"Pre mňa je Pavlova torta moderná penová torta a beriem to z tohto hľadiska. Rozprávala som sa s viacerými cukrárkami o tom a veľa z nich mi dalo za pravdu," obhajovala svoj výtvor v kreatívnej výzve.

"Naše porotkyne na to však mali iný názor a ja im to neberiem. Ale bola som samozrejme najslabšia," doplnila.

Vysnívané finále

Domi sa priznala, že jej favoritmi sú Anči, Lucka, Zuzka a Tánička. Fandí však všetkým, aj keď vo finále chcela vidieť seba. Za svoje spolufinalistky označila Táničku a Lucku.

Dominikine výtvory

Brownies na rozlúčku so slobodou - prvým koláčom, ktorým sa Domi predstavila v šou, bolo čokoládové brownies s penou zo šľahačky, mascarpone a malín.

Tropická čokobomba - tortou na nedeľu bola Dominikina tropická čokoládová torta s marakujovou a čokoládouvou plnkou dozdobená kvetmi.

Tiramisu Ciao Bella - klasickým dezertom, ktorým sa Domi chcela preniseť do Toskánska, bolo tiramisu s kakaovým likérom s čerstvými malinami.

Dominikina lapačinka - tak sa volala palacinková torta od Domi, ktorú dozdobila ručne maľovanými kvetmi. Palacinková torta vo francúzskom štýle jej spoločne s tiramisu zabezpečila titul pekárka týždňa.

Pán elegán - obložený chlebíček so šalátom dotvorila sympatická Seničanka vajíčkovým šalátom s ozdobami zo salámového motýlika a syrovej kravaty.

Penové srdiečko - rozporuplná penová torta, ktorú Domi poňala ako modernú penovú tortu, naplnila krémom z mascarpone, šľahačky a mangového pyré s jahodami.

Ďalšiu časť Pečie celé Slovensko 2 si môžete pozrieť v nedeľu o 20:30 hod na Jednotke, online na webe rtvs.sk aj v mobilnej aplikácii RTVS.

25 50 75 90

Galéria

Domi s palacinkovou tortou.jpg Domi s brownies.jpg Domi, Tomáš a Milka Pekárka Domi Domi, moderátori a Lucka Domi, Milka a Janka Domi pri príprave chlebíčkov Domi s tiramisu.jpg Domi a Tomáš Domi s tropickou čokobombou.jpg
Zdroj: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia