Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Nezmeškajte svadbu vo veľkolepom finále Pečie celé Slovensko
Nezmeškajte svadbu vo veľkolepom finále Pečie celé Slovensko

Nezmeškajte svadbu vo veľkolepom finále Pečie celé Slovensko

Koho tipujete na víťazku? Do finále druhej série sa dostala Anči, Lucia a Janka. Sledujte v nedeľu o 20:30 hod. na Jednotke.

V nedeľu 11. decembra spoznáme víťazku druhej série Pečie celé Slovensko. O titul majsterka pekárka zabojuje vo finálovej epizóde Janka, Lucia a Anči.

Čaká nás finále, ktoré sa bude niesť v svadobnej atmosfére. Svadba je predsa obrovskou skúškou aj pre tých najskúsenejších pekárov.

V osobnej výzve budú musieť naše pekárky pripraviť slané košíčky s plnkami a krémami, teda chuťovky, ktoré nasýtia svadobčanov, kým zasadnú k svadobným stolom.

Technická výzva sa bude točiť okolo jedného z najobľúbenejších dezertov, a to nielen na svadbách. Čo by ste povedali na poriadny punčák? Ten finálový bude musieť byť dozdobený čipkou.

Budú sa piecť aj trojposchodové svadobné torty

V kreatívnej výzve sa dievčatá popasujú s trojposchodovou svadobnou tortou a už teraz vám môžeme prezradiť, že sa môžete tešiť na veľkolepé výkony.

Víťazkou sa však môže stať iba jedna. Bude to Lucia, Anči alebo Janka? Každá v uplynulých týždňoch dokázala, že svoje miesto si vo finále skutočne zaslúži.

Druhú sériu Pečie celé Slovensko sme začali vysielať 2. októbra na obrazovkách Jednotky. Svetovo známa pekárska šou potvrdila svoj úspech a počas nedeľných vysielaní dosahovala vysoké priečky sledovanosti.

Pred televíznymi kamerami sa stretla ďalšia skvelá partia amatérskych pekárov z celého Slovenska. Ako prvý zo súťaže vypadol Marek, ako posledná pred bránami veľkého finále Táňa.

Obľúbenou šou sprevádzala dvojica Milan Zimnýkoval a Juraja Bača, výkony súťažiacich hodnotila Petra Tóthová a Jozefína Zaukolcová.

Diváci sa dočkali ďalších skvelých receptov, ktoré zostávajú naďalej dostupné na našom webe. Zhmotnené inšpirácie z prvej série Pečie celé Slovensko do knihy, nájdete v e-shope RTVS.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia