Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
A je to tu! Porotkyňu Petru Tóthovú čaká jedna z najkrajších etáp
A je to tu! Porotkyňu Petru Tóthovú čaká jedna z najkrajších etáp

A je to tu! Porotkyňu Petru Tóthovú čaká jedna z najkrajších etáp

Keď zistíte, čo ju teší, budete vo vytržení aj vy.

Rok 2021 - víťazom prvej série Pečie celé Slovensko sa stal Miňo Macuľa. Rok 2022 - Majsterkou pekárkou sa v druhej sérii najsladšej šou RTVS stala Lucka Gyenesová.

Rok 2023 sa preklopil do februára a porotkyňa Petra Tóthová sa zanedlho stretne s budúcim kráľom či kráľovnou amatérskych pekárov pre tretiu sériu Pečie celé Slovensko.

Ako uviedla obľúbená porotkyňa na svojom Instagrame, začali sa kastingy do tretej série. "Od piatka tento týždeň začína jedna z najkrajších častí mojej práce ."


Viac ako 150 nádejných pekárov a pekárok

"Počas nasledujúcich 10 dní sa stretneme s viac ako 150tkou šikovných cukrárov, ktorí sa rozhodli ísť za svojim snom, prihlásili sa do tretej série Pečie celé Slovensko a už úspešne prešli prvým výberovým kolom," napísala porotkyňa a dala pre potenciálnych finalistov populárnej pekárskej šou niekoľko rád.

"Začnem tým najdôležitejším. Na kasting neskúšajte pre vás nové veci. To bol najčastejší dovôd, prečo sa kandidátom výtvor nepodaril. Urobte to, čo robíte naozaj výnimočné. Ak vám to možnosť transportu dovolí. Aj keby to bol napríklad klasický medový krémeš," dodala.

25 50 75 90
Zdroj: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia