Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Tri pekárky na ceste k triumfu: Čo, ak zaznie tvoje meno?
Tri pekárky na ceste k triumfu: Čo, ak zaznie tvoje meno?

Tri pekárky na ceste k triumfu: Čo, ak zaznie tvoje meno?

Blíži sa veľké finále najsladšej šou Pečie celé Slovensko. Pripomeňme si najsilnejšie momenty úspešných finalistiek na ich ceste k prvenstvu.

O titul majsterky amatérskych pekárov zabojujú Mirka, Luci a Timi. Tri pekárky, ktoré dokázali, že miesto vo finále si zaslúžia.

Timi sa stala prvou pekárkou týždňa. V prvej epizóde zabodovala Bombastickou tortou pre mamu. Čokoládová guľa s prekvapením vo vnútri bola profesionálnym dielom. „Toto urobiť, za to by sa nehanbil žiadny cukrár. Ani u nás, ani vo svete,“ reagovala porotkyňa Petra.

Titul pekárky týždňa obhájila v deviatom kole, v ktorom predviedla svoje talianske umenie. Jej Cannoli vlajka v talianskej trikolóre očarila rôznorodou chuťou a presvedčila náročnosťou.

_DSC3134.JPG

Mirkina bublanina sa zaradila medzi nezabudnuteľné okamihy tretej série šou Pečie celé Slovensko. Napriek humornej atmosfére, štvrté kolo sa jej stalo takmer osudným. V šou sa napokon zachránila a v každom ďalšom kole prekvapovala stále lepším výkonom.

Ôsme kolo bolo vyvrcholením Mirkinho pekárskeho talentu, za ktorý získala titul pekárky týždňa. Tanierovým dezertom „Zelené jablko“ dokázala, že miesto medzi najlepšími si skutočne zaslúži. „Ja sa na to nemôžem vynadívať Mirka. Neskutočné. Toto je unikát, toto je nádherné,“ bola unesená porotkyňa Jožka.

_DSC9719.JPG

Rovnako nezadnuteľná bola aj Zlatá rybka od Luci, ktorá očarila porotkyne, divákov i súťažiacich. „Toto je práca profesionála. Je neuveriteľne nádherná,“ reagovala Petra pri pohľade na umelecké dielo. Luci sa tak stala pekárkou týždňa. A že je tohto titulu hodná dokázala aj v semifinále svojou tsunami tortou „Cirkusové šapitó“.

_MKF3760.jpg

Keď zaznie tvoje meno...

Blíži sa finále, v ktorom sa dozvieme meno tej najlepšej. Troch pekárok sme sa opýtali, aká bude ich reakcia, ak vo finále zaznie ich meno.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V šou Pečie celé Slovensko sme spoznali dvanásť skvelých amaterskych pekárov. Sledovali sme desať epizód, cez ktoré sa do finále prebojovali tri najlepšie pekárky.

Nenechajte si ujsť veľkolepý záver a vyhlásenie víťazky tretej cukrárskej série už túto nedeľu 10. decembra o 20:30 na Jednotke.

25 50 75 90
Zdroj: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia