Úvod Novinky Tipy z programu
Slávnostný galavečer diváckej ankety OTO sa uskutoční v sobotu
Slávnostný galavečer diváckej ankety OTO sa uskutoční v sobotu

Slávnostný galavečer diváckej ankety OTO sa uskutoční v sobotu

Slávnostný galavečer ankety Osobnosť televíznej obrazovky (OTO) sa uskutoční v sobotu   5. septembra a diváci ho uvidia na obrazovkách RTVS.

Priamy prenos bude odvysielaný na Jednotke o 20.20 h. zo Slovenského národného divadla v Bratislave. V SND prebiehajú posledné prípravy na priamy prenos.

118826281_3535680133129463_4007161733921647114_n.jpg

„Napriek zavedeným preventívnym opatreniam pre spomalenie šírenia koronavírusu sa podarilo organizátorovi, agentúre APA a režisérovi programu Jeffovi Minaříkovi pripraviť špeciálny a bezpečný formát, na ktorý sa môžu diváci tešiť,“ hovorí Michal Teplica, generálny riaditeľ vydavateľstva News and Media Holding.

118832242_3535680199796123_7180812596169065928_n.jpg

„Sme mimoriadne hrdí na to, že 20.ročník prestížnej diváckej ankety OTO, Osobnosť televíznej obrazovky, budú mať možnosť na svojich obrazovkách vidieť diváci RTVS. Táto anketa posilňuje princípy kolegiality a vzájomného rešpektu inak konkurenčných televíznych staníc a posiela televíznym divákom odkaz, že všetci tí, ktorí sa podieľajú na príprave akéhokoľvek televízneho programu tvoria na konci dňa jednu veľkú súdržnú rodinu,“ povedal generálny riaditeľ RTVS Jaroslav Rezník.


„Keď som pred 20-timi vytvorila anketu OTO, nikdy by mi nenapadlo, že to po 20-tich rokoch bude jeden z najtradičnejších projektov naprieč televíznou brandžou. Ďakujem stovkám tvorcov a spolupracovníkov, ktorí sa za dve desaťročia na OTO-vi podieľali. Tento ročník je na prípravu a realizáciu v situácii, v ktorej sa nachádzame, mimoriadne náročný,“ hovorí producentka ankety OTO Jana Prágerová. Zároveň ubezpečuje: „Vytvorili sme mimoriadne bezpečnostné opatrenie pre naše spoločné podujatie. Preventívne dezinfikujeme špeciálnou profesionálnou technológiou prostredníctvom použitia ozónu cez vzduchotechniku Slovenského národného divadla priestory, v ktorých sa slávnostný galavečer uskutoční. Samozrejme dodržíme všetky ostatné bezpečnostné nariadenia.“

„Našim spoločným prianím je, aby sme si jubileum OTA užili všetci tak ako po minulé roky, najmä televízni diváci, pre ktorých program pripravujeme. Tiež hostia a samozrejme samotní nominovaní, ktorí aj v tomto roku získali tisíce hlasov od svojich fanúšikov a ktorým galavečer bude patriť,“ uzatvára Prágerová.

OTO je anketa, v ktorej diváci raz ročne hlasujú o najobľúbenejších televíznych osobnostiach, programoch, hercoch, spevákoch, skupinách a zabávačoch. Jej organizátorom je agentúra APA, vyhlasovateľom týždenník PLUS 7 DNÍ a vysielateľom slávnostného galavečera RTVS.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia