Úvod Novinky Tipy z programu
Smiech cez slzy. Citrónova stratená hokejka vás dostane
Smiech cez slzy. Citrónova stratená hokejka vás dostane

Smiech cez slzy. Citrónova stratená hokejka vás dostane

Viac vtipných príhod hosťa Riša Lintnera uvidíte v talkšou Boris & Brambor vo štvrtok večer na Jednotke.

Tentokrát sa u Borisa & Brambora predstaví úspešný bývalý slovenský hokejista, majster sveta z roku 2002, Richard Lintner . Okrem vtipných príhod z hokejového života prezradí aj viac o povolávacom rozkaze do armády pred cestou do NHL alebo legendárnych farebných ponožkách , ktoré ho v štúdiu RTVS preslávili. Jednu z najlepších „Citrónových" príhod o stratenej hokejke si pozrite v ukážke nižšie.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Novú časť talkšou Boris & Brambor vám ponúkame v pozmenenom vysielacom čase , vo ŠTVRTOK od 22:40 na Jednotke . Celú časť nájdete po odvysielaní zadarmo a bez reklamy v archíve na webe RTVS.

Nová šou Richarda Lintnera - Citronáda

Na obrazovky RTVS mieri nová šou Citronáda , ktorá sa objaví počas majstrovstiev sveta v hokeji celkovo päťkrát. Pôjde o priame prenosy po zápasoch našej hokejovej reprezentácie, v ktorých Rišo Lintner privíta známe slovenské osobnosti blízke hokeju. Čaká na vás skvelá hokejová atmosféra, zážitky zo športového zákulisia, ale i zaujímavé informácie či štatistiky . Priame prenosy budete môcť sledovať na Jednotke a Dvojke. Ten prvý s bratmi Hossovcami už tento piatok po zápase Slovenska s Bieloruskom o 21:45 hod na Jednotke.


25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia