Úvod Novinky Tipy z programu
Zuzana Smatanová v Trochu inak: Speváčka našla novú vášeň
Zuzana Smatanová v Trochu inak: Speváčka našla novú vášeň

Zuzana Smatanová v Trochu inak: Speváčka našla novú vášeň

Sympatická tmavovláska porozpráva nielen o hudbe, ale aj o kreslení a ilustrovaní kníh.

Nezmeškajte premiéru ďalšej epizódy Trochu inak. Adela Vinczeová si do svojej diskusnej relácie pozvala speváčku Zuzanu Smatanovú, ktorá v sebe našla novú vášeň.

V čase, keď aj hudobníkom vzal Covid-19 prácu, si známa slovenská pesničkárka sadla za stôl, začala kresliť a postupne pracovať na ilustráciách do knihy.

Výtvormi sa pravidelne chválila na sociálnej sieti a fanúšikovia zostali príjemne prekvapení. Prepracovanie jednotlivých diel a neraz aj vtip, ktorý v sebe nesú, doslova vyrážajú dych. Dočkajú sa fanúšikovia čoskoro aj novej hudby, alebo idú Zuzanine pesničky nateraz bokom?

Zuzana Smatanová

Obrázky Zuzany Smatanovej sú rovnako vydarené ako jej pesničky. Zdroj: instagram.com/zuzanasmatanova

Dozviete sa v piatok večer na Dvojke v relácii Trochu inak, do ktorej prijal pozvanie aj Ján Kubíček, odborník na zodpovedné investovanie a Petra Vršanského, geológa, vďaka ktorému sa o slovenskej vede píše v najvýznamnejších svetových médiách.

Predošlé epizódy Trochu inak nájdete aj v našom online archíve, a to zadarmo a bez reklamy. Novinky nielen z relácie môžete sledovať aj na oficiálnom instagramovom profile.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia