Úvod Novinky Tipy z programu
Nostalgický piatkový večer. Oslávte s Take That 30 rokov
Nostalgický piatkový večer. Oslávte s Take That 30 rokov

Nostalgický piatkový večer. Oslávte s Take That 30 rokov

Sledujte koncert jednej z najúspešnejších chlapčenských skupín všetkých čias.

Nezmeškajte premiéru koncertu Take That, ktorá vystúpila v Cardiffe pri príležitosti 30. výročia založenia kapely. Naživo zazneli tie najúspešnejšie hity zo začiatku ich kariéry, nechýbali však ani skladby, ktoré fanúšikovia poznajú z novších albumov.

Relight my fire, Back for good či Patience alebo Rule the world. Zoznam hitov od anglickej chlapčenskej skupiny, ktorá sa dala dokopy v roku 1990, je mimoriadne dlhý.

Take That vznikli po vzore úspešných New Kids on the Block. Lebo aj Európa potrebovala chlapčenskú skupinu, ktorá by vypredávala štadióny a dobýjala rebríčky hitparád.

Z pätice štvorica, neskôr iba trio

Prvý album s názvom Take that and party nezaznamenal až taký úspech, ako si možno manažment novovzniknutej skupiny predstavoval.

Zlom nastal v roku 1993, keď Take That nahrali platňu Everything changes. Balada Babe, ale aj Relight my fire – skladba, ktorou roztancovali celý svet, ich vystrelila na vrchol. Tretia „štúdiovka“ Nobody else úspech len potvrdila.

Všetko sa zmenilo, keď zo skupiny odišiel Robbie Williams. Spevák v tom čase údajne bojoval so závislosťami a po opakovaných konfliktoch s Garym Barlowom sa rozhodol Take That opustiť.

Skupina sa rozpadla, no po niekoľkých rokoch pauzy sa jej podarilo nahrať ďalších päť albumov. Robbie sa k bývalým kolegom vrátil iba na platni Progress, ktorá vyšla pred dvanástimi rokmi.

Po roku 2014 fungovali Take That už iba ako trio. Ďalší, ktorý sa rozhodol skupinu opustiť, bol Jason Orange. Koncert z roku 2019 bude pre fanúšikov dokonalým zážitkom plným nostalgie. Sledujte v piatok o 22:00 hod. na Dvojke.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia