Úvod Novinky Tipy z programu
Silné príbehy aj tabu témy. Tajné životy sa oplatí vidieť znova
Silné príbehy aj tabu témy. Tajné životy sa oplatí vidieť znova

Silné príbehy aj tabu témy. Tajné životy sa oplatí vidieť znova

Dramatický seriál nájdete stále v našom online archíve.

Nazrite za brány azylového domu Druhá šanca, v ktorom môžu obete násilných vzťahov nájsť silu na nové začiatky.

S pomocou riaditeľky Evy, ktorú si zahrala Zuzana Mauréry, jej kolegu Martina (Ondřej Daniš) a ďalších pracovníkov sa týraným ženám a ich deťom darí ustáť aj tie najnáročnejšie situácie.

V azylovom dome nachádzajú pokoj aj bezpečný priestor, kde môžu odhaliť najtemnejšie tajomstvá a prekonať prežité traumy.

Dramatické príbehy, ktoré písal sám život

Keď do azylového domu príde mladá mamička Linda (Gabriela Marcinková), ktorú manžel psychicky týra, všetko sa náhle začne komplikovať.

Riaditeľka je už vyčerpaná z neustáleho balansovania medzi prácou a osobným životom. Náročné chvíle totiž neprežíva len v práci, problémy má aj s manželom a deťmi.

Seriál Tajné životy postupne predstaví príbehy viacerých žien. Okrem Lindy sa diváci zoznámia s fyzicky týranou Máriou (Anna Šišková), devätnásťročnou Džesikou (Vanessa Šarköziová), ktorá ukrýva temné tajomstvo a s citovo vyprahnutou učiteľkou Táňou (Judita Hansman).

Tajné životy, Anna Šišková.png

Každý príbeh je jedinečný, no zároveň ukazuje bežnú realitu mnohých žien. Žien, ktoré sa stali obeťami domáceho násilia. Žien, ktoré žijú medzi nami a častokrát je ich utrpenie neviditeľné či prehliadané.

Seriál Tajné životy prináša množstvo dramatických momentov a boľavých osudov, aké dokáže napísať iba sám život.

Zažívate domáce násilie alebo poznáte niekoho, kto sa stal jeho obeťou? Nebojte sa požiadať o pomoc. V prípade potreby môžete kontaktovať bezplatnú linku 0800 212 212.

Hniezdo aj Priznanie

Ak ste dostali chuť na seriálový maratón alebo sa vám nechce čakať do večera, navštívte archív RTVS a pozrite si ďalší zo seriálových hitov.

V online archíve nájdete obľúbené rodinné seriály ako Kolonáda, Hniezdo či Priznanie.

Seriál Hniezdo s kriminálnou zápletkou vstúpil na televízne obrazovky v roku 2020 a už po prvej časti sa stal absolútnym diváckym hitom.

Rodina Važanovcov musí čeliť mnohým problémom a nečakaným udalostiam, napokon sa jej však podarí dramatické situácie ustáť.

Vo voľnom pokračovaní s názvom Priznanie do ich života zasiahne príchod emigrantky Lejly a jej malého synčeka Sámiho. Ako sa budú osudy jednotlivých postáv ďalej vyvíjať?

Všetky seriály z dielne RTVS si môžete pozrieť v online archíve zadarmo a bez reklám.

25 50 75 90
Foto: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia