Úvod Novinky Tipy z programu
Finále MS vo futbale či vianočný špeciál Pečie celé Slovensko. Čo vás čaká v TV?
Finále MS vo futbale či vianočný špeciál Pečie celé Slovensko. Čo vás čaká v TV?

Finále MS vo futbale či vianočný špeciál Pečie celé Slovensko. Čo vás čaká v TV?

Nazrite do pestrého programu RTVS a zistite, čo by ste tento týždeň nemali zmeškať.

Počas nasledujúcich dní si na svoje prídu fanúšikovia športu, milovníci varenia a pečenia, ale aj priaznivci seriálov či pútavých filmov.

Už dnes večer (v pondelok 12. decembra) si môžete s celou rodinou vychutnať rodinný dobrodružný film Mystére: Vicky a jej tajomstvo. Príbeh dievčatka Vicky a opusteného vlčieho mláďatka chytí za srdce azda každého.

Okrem toho sa môžete tešiť športové prenosy, obľúbené seriály a relácie či pútavé filmy. Záver týždňa bude patriť vianočnému špeciálu najsladšej šou Pečie celé Slovensko.


Na čo sa ešte môžete tešiť?

  • Láska sa nedá spočítať
  • Unesená spravodlivosťou
  • Pupendo
  • Podarená rodinka

Filmy a seriály pre celú rodinu

Týždeň odštartujeme s rodinným filmom Mystére: Vicky a jej tajomstvo, ktorý odvysiela Jednotka v pondelok o 20:30 hod.

V utorok o 20:30 hod. Jednotka ponúkne romantickú komédiu Láska sa nedá spočítať. Judith a Leonard vás presvedčia, že láska je nepredvídateľná a aj protiklady sa môžu vášnivo priťahovať.

O 22:00 hod. bude na Jednotke nasledovať ďalšia časť talianskej série Unesená spravoslivosťou. Dramatická miniséria natočená podľa skutočných udalostí zachytáva srdcervúci a zdĺhavý boj rodiny o získanie svojej dcéry z rúk súdnictva.

V stredu o 22:30 hod. si na Jednotke môžete vychutnať detektívny film z cyklu Vraždy v... Zločin sa tentokrát stane v Angoulême.

Nasledovať bude ďalšia časť dokumentárnej série ŠTB: PRÍSNE TAJNÉ s názvom AGENT KROČA. Najnovšia časť sa bude venovať prenikaniu západných spravodajských služieb do ŠtB.

Ikonickú rodinnú komédiu Pupendo ponúkneme v stredu o 22:40 hod. na Jednotke.

Ak vás zaujíma, ako sa vyvinie osud Dylana a Emmy, ktorí sa vydali na strastiplnú rodinnú lyžovačku, nezmeškajte ďalšiu časť komediálneho seriálu Podarená rodinka. Tú ponúkneme vo štvrtok o 20:30 hod. v dvoch častiach za sebou.

Finále MS vo futbale

Okamžik, na ktorý netrpezlivo čakali všetci futbaloví nadšenci a fanúšičky, sa nezadržateľne blíži. Už len zopár dní nás delí od veľkolepého finále, v ktorom sa proti sebe postavia dva najúspešnejšie tímy.

Už 13. decembra o 20:0 hod. si v semifinále zmerajú sily futbalové tímy Chorvátska a Argentíny. Na druhý deň sa na ihrisku stretnú futbalisti Maroka a Francúzska.

Chorváti sa tešia z postupu do semifinále.jpg

Ktorý tím sa stane absolútnym šampiónom Majstrovstiev sveta v Katare sa dozvieme v nedeľu 18. decembra. O 16:00 hod. odštartuje finále Majstrovstiev sveta vo futbale.

Nalaďte sa na Vianoce s RTVS

Piatkový večer bude už tradične patriť zábavnej relácii Milujem Slovensko, ktorá sa ponesie vo vianočnom duchu. Tentokrát si zasúťažia tvorkyne, herci a herečky z vianočnej rozprávky Zakliata jaskyňa.

V nedeľu o 20:30 hod. si nezabudnite pustiť vianočný špeciál šou Pečie celé Slovensko.

Spoločne s Katkou Knechtovou, Dianou Mórovou, Zuzanou Šebovou, Simonou Simanovou, Klaudiou Guzovou, Borisom Valábikon, Romanom Bombošom či Sajfom sa pri vôňach vianočného pečenia môžete naladiť na prichádzajúce vianočné sviatky.

Viac tipov nájdete v TV programe RTVS.

25 50 75 90
FOTO: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia