Úvod Novinky Tipy z programu
Čo naučí Karavan vaše deti? Maci a Peci v tom majú jasno
Čo naučí Karavan vaše deti? Maci a Peci v tom majú jasno

Čo naučí Karavan vaše deti? Maci a Peci v tom majú jasno

Nebojte sa nechať deti v nedeľu dopoludnia pred televízorom. Maci a Peci sa o nich postarajú.

Ona je bláznivá a plná energie, vyskúšala by všetko a hneď. On je trochu lenivý, knihomoľ, ktorý rád veci robí pomalšie.

Bývajú spolu v kúzelnom Karavane, ktorý odparkovali v krajine Fantázia. To sú Maci a Peci, ktorí spríjemňujú nedeľné dopoludnie všetkým deťom na Jednotke.

Na čo slúži ich karaván? Čo všetko sa môžu od nich deti naučiť? Pozrite si rozhovor Maci a Peci v Dámskom klube.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Nič nie je stratené

Hoci je karaván Maci a Peci zaparkovaný v televíznom štúdiu v Mlynskej doline a nie je to len obyčajná maketa, dokážu s ním cestovať nielen po svete, ale najmä v svete fantázie.

Karaván poháňajú totiž ich sny a túžby. Spia v ňom, hrajú sa, varia si a hlavne sa veľa učia. A najmä sa snažia deťom odovzdať posolstvo, že je fajn spoliehať sa na seba a svojich kamarátov.

Karavan

"Aj keď sa stane nejaká chyba, alebo sa na niečom nezhodneme, vzájomnosťou a porozumením sa dá všetko vyriešiť," hovorí Maci.

"Nikdy nič nie je stratené a dá sa to spoločne zvládnuť," dodáva Peci. Preto neváhajte a zverte svoje deti do rúk Maci a Peci každú nedeľu o 7:55 hod na Jednotke. Všetky diely Karavanu s Maci a Peci nájdete aj zadarmo v online archíve RTVS.

25 50 75 90
Zdroj: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia