Úvod Novinky Tipy z programu
Veľký úspech RTVS v zahraničí. Ocenené diela môžete sledovať online na tejto stránke
Veľký úspech RTVS v zahraničí. Ocenené diela môžete sledovať online na tejto stránke

Veľký úspech RTVS v zahraničí. Ocenené diela môžete sledovať online na tejto stránke

Tvorba z produkcie RTVS získala niekoľko medzinárodných ocenení.

Ceny si odniesla z medzinárodného televízneho festivalu Heart of Europe vo Varšave a aj z udeľovania národných cien za audiovíziu za rok 2023 IGRIC.

Na medzinárodnom festivale Heart of Europe Heart of Europe RTVS získala 2. miesto za krátky dokumentárny film Môj emigrant – Elena a zvláštne uznanie za reláciu Čekyho hudobný labák v kategórii Deti a mládež.

Čekyho.png

Môj emigrant je dokumentárna sedemdielna séria podľa námetu Ingrid Mayerovej o tom, ako emigrácia medzi rokmi 1968 a 1989 ovplyvnila životy ľudí v našej krajine i za jej hranicami.

Konfrontáciou pohľadu emigrantov a ich blízkych, ktorí zostali žiť v Československu, skúma jednu z najzákladnejších otázok totalitného režimu – otázku osobnej slobody a jej hodnoty.

Celú sériu si môžete pozrieť v online archíve RTVS zadarmo a bez reklám.

Jedinečná možnosť vidieť všetky filmy online

Na festivale sa predstavilo množstvo zaujímavej verejnoprávnej tvorby z celej strednej a východnej Európy. Najlepšie hrané filmy, celovečerné seriály či dokumentárne filmy.

Všetko z produkcie verejnoprávnych televízií z Poľska, Českej republiky, Slovenska, Slovinska, Maďarska, Estónska, Litvy, Lotyšska, Chorvátska, Srbska, Rumunska, Bulharska, Ukrajiny a Gruzínska.

Až do 25. októbra môžete využiť skvelú príležitosť sledovať všetky filmy zadarmo v pôvodných jazykoch s anglickými titulkami prostredníctvom platformy heartofeurope.tvp.pl.

25 50 75 90
FOTO: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia