Úvod Novinky Zaujímavosti
Petra s kamoškou od hanby ušli z rande
Petra s kamoškou od hanby ušli z rande

Petra s kamoškou od hanby ušli z rande

Pred niekoľkými dňami sme vám priniesli prvú časť zážitkov fanúšikov facebookovej stránky Dámsky klub z prvého rande.

Keďže komentárov bolo neúrekom, prinášame vám druhú časť! Prečítajte si aj tú prvú a dozviete sa napríklad aj to, prečo našej diváčke manžel na prvé rande priniesol smetný kôš.

1. Na jednom z našich prvých rande sme sedeli na terase v Bardejovských kúpeľoch, on že si odskočí na WC a keď sa vrátil, povedal: „Poď, odídeme bez platenia.“ Ja ako prikovaná o stoličku (videli sme sa druhýkrát v živote) mu vravím, že ja nejdem a premýšľala som, či mám vôbec dosť peňazí v peňaženke (študentka). Samozrejme, že zaplatil, keď išiel na WC vo vnútri v reštaurácii, ale je to vtipkár do dnes, sme spolu 11 rokov. (Veronika)

2. Keď som mala asi 12r. (vtedy ešte neboli mobily), písala som si s jedným chalanom listy...cez ne sme sa dohodli, že si dáme rande v parku...čakala som na neho hodinu v daždi...on tiež čakal... ale v inom parku, asi nám to nebolo súdené. (Monika)

rain.jpg

3. Mala som dohodnuté rande naslepo cez môjho kolegu. Mali sme sa stretnúť pri divadle, kde ma nakoniec oslovil úplne iný chlapec, s ktorým sme šli na kávu, keďže pôvodnému „nápadníkovi“ ušiel bus a nestihol by potom do práce. Osud. (Silvia)

4. Prvé rande bolo hneď pri prvom stretnutí. Bola som na túre v Prosieckej doline a mala som zlú obuv. V práci som sa vyzula a už som sa nemohla obuť. Tak vedúci hľadal niekoho, kto by ma odviezol domov. Bol tam jeden mládenec na motorke a bol ochotný odviezť ma asi 20 km. Samozrejme som ho pozvala dnu. Klebetili sme do večera a odvtedy prišiel každý večer k nám, kým sa z nás nestali manželia. (Margaréta)

5. Nedošla. (Tomáš)

6. Raz som išiel z Nových Zámkov na rande do Košíc. Bolo to dievča zo zoznamky. Celý čas som sa nudil a v duchu som premýšľal ako jej naznačiť, že by sme to mali ukončiť... Odchádzal som úplne zhrozený o dve hodiny skôr, zatiaľ čo ona mi poslala správu ako si to užila a teší sa na mňa znovu. (Patrik)

becca-tapert-QofjUnxy9LY-unsplash.jpg

7. Prvé rande? Mala som asi 15 rokov, poznali sme sa len cez sms. Bolo to dvojité rande. S kamoškou sme sa tak hanbili, že keď sa naši potenciálni frajeri s nami zoznámili a išli preparkovať auto, ušli sme. Dodnes sa za to hanbím, ale tak bola som pubertiačka, teraz by som už takto nezareagovala. (Petra)

8. S priateľom sme sa prechádzali počas letného večera po chodníku neďaleko môjho domu, keď sa zrazu šmykol na obrovskom psom exkremente a spadol na zadok tesne vedľa neho. Ten smrad sa nás držal počas celého rande, aj keď sa ho snažil silou mocou vyčistiť. Ďakujeme neznámemu psíčkarovi za nezabudnuteľný zážitok. (Ester)

Ďakujeme vám za všetky milé, vtipné, či dokonca poučné príspevky! Rozhodne sa môžete tešiť na ďalšiu nádielku príbehov od našich divákov.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia