Úvod Novinky Zaujímavosti
Nebíčko v papuľke podľa Gaba Kocáka: Pripravte si bryndzový koláč so slaninkou
Nebíčko v papuľke podľa Gaba Kocáka: Pripravte si bryndzový koláč so slaninkou

Nebíčko v papuľke podľa Gaba Kocáka: Pripravte si bryndzový koláč so slaninkou

Vyskúšajte recept na vynikajúci slaný koláč z relácie Tajomstvo mojej kuchyne.

Nedeľa patrí už tradične obľúbeným moderátorom a ich skvelým receptom. Počas mája sa divákom z televíznej kuchyne prihovárala usmievavá herečka Zuzka Tlučková, ktorá vždy priniesla vynikajúce recepty.

Tentokrát sa s divákmi rozlúčila a pripravila miesto svojej nástupkyni, ktorou bude počas nasledujúcich týždňov ďalšia obľúbená herečka.


Anka Šišková je nielen výnimočná herečka, ale aj šikovná kuchárka s vycibrenou chuťou, takže sa diváci Tajomstva mojej kuchyne majú na čo tešiť.

Recept na sedliacky bryndzový koláč

Šéfkuchár Gabo Kocák pripravil v nedeľu famózny slaný koláč, ktorý je dokonalou harmóniou najrôznejších chutí.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Ako Gabo prezradil, recept na cesto má od svojho kamaráta, francúzskeho šéfkuchára. Zuzku prekvapilo, že sa do cesta pridáva aj ocot, no Gabo vysvetlil, že dve lyžice octu sú jeho neoddeliteľnou súčasťou.

Ďalším dôležitým predpokladom úspechu je dostatočne dlhá doba, počas ktorej necháte cesto odležať. Šéfkuchár dokonca dodal, že pripravené cesto si môžete zamraziť a použiť, keď ho budete potrebovať.

Keď máte cesto vyvaľkané, môžete ho vložiť do formy a obložiť všetkým, čo máte radi – Gabo použil bryndzu, cibuľku, slaninku aj pór. Ak máte radi kozí syr, určite môžete namiesto bryndze použiť ten.

Dobrú chuť!

Celú epizódu kulinárskej relácie plnú skvelých receptov nájdete v našom online archíve, kde si ju môžete pozrieť zadarmo a bez reklám.

Na premiérovú časť s Ankou Šiškovou sa môžete tešiť už v nedeľu o 18:15 hod. na Jednotke a live na webe RTVS.

FOTO: RTVS

25 50 75 90

Galéria

Tajomstvo mojej kuchyne -banánový chlebík.jpg Tajomstvo mojej kuchyne - tiramisu.jpg Gabo Kocák, Zuzka Tlučková, Tajomstvo mojej kuchyne 1.jpg Gabo Kocák, Zuzka Tlučková, Tajomstvo mojej kuchyne.jpg

Živé vysielanie ??:??

Televízia