Úvod Novinky Zaujímavosti
Recept na kokosovú tortu Anky Šiškovej: Žobrú o ňu aj moje kamarátky
Recept na kokosovú tortu Anky Šiškovej: Žobrú o ňu aj moje kamarátky

Recept na kokosovú tortu Anky Šiškovej: Žobrú o ňu aj moje kamarátky

Pripravte si famóznu kokosovú tortu s jahodami podľa receptu z relácie Tajomstvo mojej kuchyne.

V nedeľu do televíznej kuchyne zavítala ďalšia výnimočná herečka. Nasledujúce štyri nedele bude v relácii Tajomstvo mojej kuchyne po boku Gaba Kocáka stáť Anka Šišková – úspešná umelkyňa a mimoriadne šikovná kuchárka, ktorú, ako sama priznala, pečenie veľmi baví.

Vynikajúci dezert do letných dní

Jej prvým jedlom v televíznej kuchyni bola nadýchaná torta s kokosom a sezónnym ovocím, ktorá je ideálnou voľbou do nadchádzajúcich horúcich dní. Ak vás čaká oslava, rodinné stretnutie či posedenie s priateľmi, Ankinu tortu vám odporúčame všetkými desiatimi.

Do krému Anka pridala aj nátierkové maslo, ktoré sladkú chuť doplnilo o jemne slaný nádych. Na ozdobu môžete použiť akékoľvek obľúbené ovocie.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Herečka tortu ozdobila jahodami, no ak máte napríklad čučoriedky, určite ich môžete k jahodám pridať. Nielenže dodajú dezertu krásnu tmavú farbu, ale aj vynikajúcu chuť.

Autorka receptu dodala, že tortu je možné pripraviť aj ako bezlepkový dezert – stačí, aby ste namiesto klasickej múky použili kokosovú.

Výsledok práce šikovnej kuchárskej dvojice nájdete v galérii pod článkom.

Ostatné lahodné recepty a všetky odvysielané epizódy relácie Tajomstvo mojej kuchyne nájdete v online archíve zadarmo a bez reklám.

Premiérovú časť relácie ponúkame v nedeľu o 18:15 hod. na Jednotke a live na webe RTVS.

FOTO: RTVS

25 50 75 90

Galéria

Gabo Kocák, Anka Šišková Tajomstvo mojej kuchyne.jpg Gabo Kocák, Anka Šišková Tajomstvo mojej kuchyne.jpg Tajomstvo mojej kuchyne -kokosová torta.jpg Anka Siskova, Tajomstvo mojej kuchyne

Živé vysielanie ??:??

Televízia