Úvod Novinky Zaujímavosti
Rýchly recept na slanú pochúťku pre hladné brušká aj nečakaných hostí
Rýchly recept na slanú pochúťku pre hladné brušká aj nečakaných hostí

Rýchly recept na slanú pochúťku pre hladné brušká aj nečakaných hostí

Dostali ste chuť na maškrtu bez cukru? Vyskúšajte recept na slanú štrúdľu podľa Anky Šiškovej.

Sympatická herečka Anka Šišková sa netají svojou láskou k vareniu a pečeniu. Aj to je dôvod, prečo si s Gabom Kocákom v televíznej kuchyni tak skvelo rozumejú.

Tentokrát sa v relácii Tajomstvo mojej kuchyne vrhli na prípravu maškŕt od výmyslu sveta – Anka pripravila cukinovú štrúdľu, Gabo Pavlovovej tortu a verný divák Roman ukuchtil králika na stredomorský spôsob a domáci jogurt.

Všetky zmienené recepty nájdete aj v našom archíve.

Recept na cukinovú štrúdľu s tvarohom

Kým Gabo pripravoval luxusnú Pavlovovej tortu, Anka zamiesila lístkové cesto na slanú štrúdľu. Na jednoduché cesto použila tieto ingrediencie:

  • 500 g hladkej múky
  • 400 ml vlažnej vody
  • 3 PL octu
  • 4 PL olivového oleja
  • 1/2 ČL soli

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Keď mala herečka lístkové cesto hotové, nechala ho niekoľko hodín odležať v chlade. Neskôr ho s Gabovou pomocou naplnila cukinovou plnkou, zrolovala, potrela vajíčkom a dala upiecť.

Tento jednoduchý a rýchly recept zvládnete behom krátkej chvíľky. Ak vás prepadne chuť na niečo dobré, alebo vás prekvapí nečakaná návšteva, slaná štrúdľa s cukinou vás iste nesklame.

Dobrú chuť!

Všetky odvysielané epizódy relácie Tajomstvo mojej kuchyne nájdete v našom online archíve zadarmo a bez reklám.

Na najnovšiu časť s Ankou Šiškovou a Gabom Kocákom sa nezabudnite pozerať už v nedeľu o 18:15 hod. na Jednotke a live na webe RTVS.

FOTO: RTVS

25 50 75 90

Galéria

Tajomstvo mojej kuchyne - Anka Šišková, Gabo Kocák.jpg Tajomstvo mojej kuchyne - Pavlovovej torta.jpg Tajomstvo mojej kuchyne - domáci jogurt.jpg Tajomstvo mojej kuchyne - králik podľa diváka.jpg

Živé vysielanie ??:??

Televízia