Úvod Novinky Zaujímavosti
Čím potešiť milovníkov pečenia? Vyskúšajte naše tipy na vianočné darčeky
Čím potešiť milovníkov pečenia? Vyskúšajte naše tipy na vianočné darčeky

Čím potešiť milovníkov pečenia? Vyskúšajte naše tipy na vianočné darčeky

Vianoce sú za rohom a vy stále premýšľate nad darčekmi? Poradíme vám.

Máte vo svojom okolí zanieteného pekára či milovníčku varenia? Darujte im pod stromček darček, ktorý ich skutočne poteší. Inšpirujte sa našimi tipmi.

1. Niečo do kuchyne

Pekárky či kuchári trávia väčšinu času práve v kuchyni. Spríjemnite im pečenie a varenie a darujte im niečo pekné, praktické alebo to, po čom už dlho túžia. Ak hľadáte maličkosť, siahnite po zástere s obľúbeným motívom alebo po praktickej chňapke.

Z kategórie drahších darčekov zmienime napríklad sadu nožov, formy na pečenie či porcelánový riad. Prípadne pod stromček zabaľte nenahraditeľného kuchynského robota, ktorého si zamiluje každý pekár či pekárka, teplovzdušnú fritézu alebo ručný mixér.

2. Štipka inšpirácie

Čo poteší milovníka varenia a pečenia viac než kuchárska kniha plná nových receptov? Vďaka tomuto darčeku bude môcť od 1. januára plniť svoje novoročné predsavzatie vyskúšať každý deň nový recept.

V e-shope RTVS nájdete klasiku v podobe zbierky receptov z relácie Tajomstvo mojej kuchyne, ale aj novučičkú knihu plnú receptov z prvej série Pečie celé Slovensko.

3. Kurz varenia a pečenia

Hľadáte originálny darček, ktorý si obdarovaný zapamätá do konca života? A čo tak zážitkový kurz varenia a pečenia?

vianočné pečenie, vianoce.png

Vybrať môžete z rôznych typov kurzov od vietnamskej, talianskej či indickej až po tradičnú slovenskú kuchyňu. A najlepšie na tom, je, že na kurz sa môžete pridať aj vy – strávite tak príjemný spoločný čas, na ktorý budete ešte dlho spomínať.

4. Chutný darček

Milovníka tých najlepších chutí iste poteší aj nejaká tá maškrta. Je len na vás, či pripravíte domáce pochúťky, ktoré zabalíte do vianočnej dózy, alebo darujete poukážku do cukrárne, reštaurácie či obľúbenej kaviarne.

5. Moderné vychytávky do kuchyne

Niet nad tradičné recepty, postupy a spoľahlivé pekáče po babičke. Ak však chcete niekoho skutočne potešiť, darujte mu moderné vychytávky, ktoré mu uľahčia prípravu pokrmov. Čo by nemalo chýbať v žiadnej modernej kuchyni?

Silikónové formy na pečenie sú nepriľnavé a rozumejú si aj s umývačkou riadu. Elektrické mlynčeky na korenie sú praktické a vďaka nim bude korenie vždy čerstvo namleté bez akejkoľvek námahy. Elektrický domáci kompostér je nielen ekologický, ale navyše redukuje viac ako 70 % odpadu.

25 50 75 90
FOTO: Canva

Živé vysielanie ??:??

Televízia