Pečie celé Slovensko
Pečie celé Slovensko

Délidő - Čas poludnia

A Pátria Rádió szombaton délelőtt heti rendszerességgel jelentkező élő közéleti-politikai társalgóműsora. A vendégszék/ek/ben egy vagy több vendéggel, s amelynek - a hallgatók érdeklődésének köszönhetően - 2013 októberében már az 500. adása volt. A kendőzetlen vélemények és az egyenes kérdések műsora ez azoknak, akiket joggal érdekel, hogy mi történik itt és most, illetve milyen hatással lesz, lehet mindez közéletünk jövőjére.
Každú sobotu naživo vysielané talk-show Rádia Patria, ktoré – vďaka záujmu poslucháčov – v októbri 2013 malo už svoju 500. reprízu! Je to program, v ktorom moderátor a jeho pozvaný hosť (hostia) v dialógu priamych otázok a otvorených, neskrývaných odpovedí či názorov diskutujú o problémoch rezonujúcich v našom každodennom verejnom živote; resp. o tom, že tieto aktuálne témy aké dosahy môžu mať v budúcnosti.

Vysiela sa: sobota|szombat 11:05 -12:00.

Délidő - Čas poludnia

Térségünk több országa 15 éve csatlakozott az Európai Unióhoz, Az akkor új tagállamokban miért sérülnek a demokráciák, az integráció 2004-ben vállalt alapelvei? Vajon áthidalhatók-e az ellentmondások a Brüsszellel nemegyszer szembehelyezkedő visegrádi négyek és az értékelvű Nyugat között? Az Európa parlamenti választások előtt hány fronton formálódik a nacionalisták és populisták internacionáléja? Min múlik, hogy az Európai Unió a jövőben együttműködő közösség, vagy csak egy problematikus nemzetközi szerveződés lesz-e? És közhangulat dolgában a tudathasadás felé araszol-e Szlovákia, ha csak pár hét leforgása alatt a reményt adó államfőválasztás sikerével szemben, a Legfelsőbb Bíróság szalonképesnek találta a fasizmust sem tagadó, radikális Kotleba-pártot?! Zászlós Gáborral, Miklósi Péter beszélget.
Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Archív - zvoľte dátum

 

Archív - zvoľte dátum

Reláciu najbližšie vysielame

  • Utorok 26.10. 13:05
  • Sobota 30.10. 11:05
  • Utorok 2.11. 13:05
  • Sobota 6.11. 11:05
  • Utorok 9.11. 13:05
  • Sobota 13.11. 11:05
  • Utorok 16.11. 13:05