Délidő - Čas poludnia

A Pátria Rádió szombaton délelőtt heti rendszerességgel jelentkező élő közéleti-politikai társalgóműsora. A vendégszék/ek/ben egy vagy több vendéggel, s amelynek - a hallgatók érdeklődésének köszönhetően - 2013 októberében már az 500. adása volt. A kendőzetlen vélemények és az egyenes kérdések műsora ez azoknak, akiket joggal érdekel, hogy mi történik itt és most, illetve milyen hatással lesz, lehet mindez közéletünk jövőjére.
Každú sobotu naživo vysielané talk-show Rádia Patria, ktoré – vďaka záujmu poslucháčov – v októbri 2013 malo už svoju 500. reprízu! Je to program, v ktorom moderátor a jeho pozvaný hosť (hostia) v dialógu priamych otázok a otvorených, neskrývaných odpovedí či názorov diskutujú o problémoch rezonujúcich v našom každodennom verejnom živote; resp. o tom, že tieto aktuálne témy aké dosahy môžu mať v budúcnosti.

Vysiela sa: sobota|szombat 11:05 -12:00.

Délidő - Čas poludnia

Az Amerikai Egyesült Államokban négyévente mindig november első keddje az elnökválasztás napja. A republikánus és a demokrata jelölt ez idei párharcának egyik legnagyobb kérdése: melyek Donald Trump újraválasztásának kockázatai, illetve ha Joe Binden győz, ő 77 évesen – Amerika hagyományos szövetségeinek táborában – és a kulcsfontosságú világszervezetekben – képes lesz-e visszaállítani az Egyesült Államok 2016 óta sokat csorbult hitelét? És Trump vajon valóban csupán akkor fogja-e elismerni az elnökválasztás korrekt kimenetelét ha ő nyer?! Ha Biden győz, oldódni fognak-e az USA-ban mostanában felizzott társadalmi feszültségek, vagy Trump választóinak köszönhetően még hektikusabbá válik a közhangulat? Ám hogy Amerika és a mi szűkebb régióink viszonyairól is szó essen: vajon mi állhat annak hátterében, hogy a szerb, a szlovén és a magyar miniszterelnök tüntetően Donald Trump újválasztásában bizakodik. Bara Zoltán politikai elemzővel, Miklósi Péter beszélget.

Archív - zvoľte dátum

Archív - zvoľte dátum

Reláciu najbližšie vysielame

  • Sobota 30.01. 11:05
  • Utorok 2.02. 13:05
  • Sobota 6.02. 11:05
  • Utorok 9.02. 13:05
  • Sobota 13.02. 11:05
  • Utorok 16.02. 13:05
  • Sobota 20.02. 11:05