Úvod Novinky Filmy a seriály
Bozk draka: Režisér bol nútený niektoré scény vo filme spomaliť
Bozk draka: Režisér bol nútený niektoré scény vo filme spomaliť

Bozk draka: Režisér bol nútený niektoré scény vo filme spomaliť

Pohyby hercov boli v bojových pasážach príliš rýchle. Sledujte akčnú snímku v piatok v noci na Jednotke.

Bozk draka je jeden z filmov, ktorý definuje začiatok nového milénia. Jeho sledovanie bude pre mnohých parádnou spomienkou na akčné snímky, ktoré vznikli tesne po roku 2000 a spájali krimi žáner s výnimočnou dávkou akcie, drámy a tiež prvkami trileru.

Hlavného hrdinu si zahral Jet Li, ktorému sekunduje Bridget Fonda, mimochodom neter slávnej Jane. Dnes už 58-ročný herec si zahral elitného policajta, ktorý prichádza do Paríža, aby splnil mimoriadne náročnú úlohu.

Jeho úhlavným nepriateľom sa v európskej metropole lásky stáva skorumpovaný inšpektor Ricard, ktorý nemá najmenší problém umlčať nepohodlných ľudí vo svojom okolí.

Autentický strach v očiach nepriateľa

Zlo je vo filme v presile a pre Liu Juana (ako sa hlavný hrdina volá) to bude ťažšie, ako sa na prvý pohľad zdá. Pripravte sa na 98 minút prvotriednej akcie a napätia.

Zaujímavosťou je, že scéna, v ktorej Juana prepadnú francúzski policajti, sa nakrúcala v tuneli, kde tragicky zahynula princezná Diana.

Režisér Chris Nahon sa rozhodol, že mnohé bojové scény vo finálnom strihu filmu spomalí, pretože pohyby hercov boli pred kamerou veľmi rýchle.

Jedna zo scén, keď Jet Li útočí sa filmového nepriateľa, mala byť pôvodne nakrútená samostatne. Filmári mali najprv nasnímať rozhovor a až neskôr útok.

Keďže režisér nezakričal slovo „strih“, Jet Li sa pustil do boja. Vystrašený výraz jeho protivníka tak v snímke zostal. Sledujte v piatok o 22:10 hod. na Jednotke.

Zdroj úvodnej foto: youtube.com/rtvsofficial

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia