Úvod Novinky Filmy a seriály
16-ročného chlapca obvinili z vraždy. Namiesto pravdy prišiel mediálny lynč
16-ročného chlapca obvinili z vraždy. Namiesto pravdy prišiel mediálny lynč

16-ročného chlapca obvinili z vraždy. Namiesto pravdy prišiel mediálny lynč

Nezmeškajte strhujúci film Obvinený.

Nemecký dramatický film Obvinený ponúkneme vo štvrtok večer na Jednotke.

Jedenásťročný Fabian bol zneužitý a zavraždený. Očití svedkovia tvrdia, že na mieste videli šestnásťročného Daniela Gudermanna. Rozhodnú sa ho vypočuť.

Dom, v ktorom žije Daniel spoločne s rodičmi, je dejiskom masívnej policajnej operácie. Daniel sa pokúsi utiecť, to sa mu však nepodarí a v putách odchádza na policajnú stanicu.

Celý priebeh akcie natočí jeden z chlapcových spolužiakov, ktorý video následne uverejní na internete. Verejnosť má v tom okamžiku jasno. Daniel je vrah.

Jeho alibi je nepoužiteľné a internetom zmobilizovaný dav sa dožaduje pomsty. Veliteľ kriminálneho oddelenia sa snaží o spravodlivé vyšetrovanie, jeho mladá kolegyňa chce ale Daniela dostať za mreže. A to čo najrýchlejšie.

Proti rodičom a Danielovi je vedená masívna kampaň, ktorá ho má zničiť. Zatiaľ čo matka verí v synovu nevinu, otec začne pochybovať.

Keď v synovom počítači narazí na šokujúce informácie, jeho dôvera je takmer preč.

Dokážu rodičia stáť pri svojom dieťati aj napriek tomu, že všetky dôkazy poukazujú na jeho vinu? Ako sa takáto udalosť odrazí na vzťahoch medzi ostatnými členmi rodiny?

To sa dozviete už vo štvrtok o 21:45 hod. na Jednotke.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia