Úvod Novinky Osobnosti
Mikuláš mi nosí chrumky, musím si ich ale kúpiť, hovorí Kristína Tormová
Mikuláš mi nosí chrumky, musím si ich ale kúpiť, hovorí Kristína Tormová

Mikuláš mi nosí chrumky, musím si ich ale kúpiť, hovorí Kristína Tormová

S dcérou herca Borisa Farkaša sme sa vrátili aj späť v čase.

Najbližšie vydanie šou Milujem Slovensko bude špeciálne nielen kvôli blížiacemu sa Mikulášovi, ale aj v obsadení - už dnes, t.j. v piatok 4. decembra od 20:30 na Jednotke, sa v ňom predstavia herečky a herci.

tormová, milujem slovensko

Neviem ako vyzerá Mikuláš, lebo sme ho nikdy nevideli. Vždy je len niečo počuť alebo je tam svetielko. Je to magický moment, ktorý sme za celý čas nerozlúskli," hovorí s dávkou humoru herečka, spisovateľka či moderátorka Kristína Tormová, ktorú sme počas nakrúcania Milujem Slovensko vyspovedali.

Sama stále verí na Mikuláša, hoci to má menší háčik. „Mne tiež vždy niečo donesie. Čestné slovo. Hoci si to vždy musím sama kúpiť, donesie mi to Mikuláš," dodáva mama Matildy, Ely a Alana. Pozrite si vo videu, čo Mikuláš Tormovcom nosí a čo naopak nie.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


S dcérou herca Borisa Farkaša sme sa vrátili späť v čase o sedem rokov, keď bola vôbec v prvom vydaní šou. „Bola som vtedy tehotná s Matildou a Elou. Bol to príjemný zážitok, lebo keď som tehotná, tak som veľmi hlúpa a nič mi nedocháza, takžde to bolo zároveň aj náročné," spomenula si Kristína a dodala, že do šou sa vždy veľmi rada vracia.

tormová, milujem slovensko

Kam sa herečka, ktorú si môžete pamätať zo seriálu RTVS Tajné životy či ako moderátorku hobby magazínu Postav dom, zasaď strom, najradšej na Slovensku vracia? „Jednoznačne Podbanské. Chodím tam od malička a najčastejšie, ako sa len dá. Dokonca sme tam mali svadbu. Pre mňa je to najšpeciálnejšie miesto na svete," dodala na záver.

Okrem Kristíny Tormovej sa v premiérovej časti Milujem Slovensko predstavia Marcel Nemec a Lukáš Dóza v tíme Adely Vinczeovej a proti nim na strane Dana Dangla Juraj Kemka, Richard Labuda a Nela Pocisková.

(foto: RTVS/Milan Krupčík)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia