Úvod Novinky Osobnosti
Byť zdravotne negatívny a vnímať život pozitívne, želá si Marek Majeský do roku 2021
Byť zdravotne negatívny a vnímať život pozitívne, želá si Marek Majeský do roku 2021

Byť zdravotne negatívny a vnímať život pozitívne, želá si Marek Majeský do roku 2021

Na šou Milujem Slovensko sa pozerá očami otca.

Záver roka na obrazovkách Jednotky obstará už tradične aj špeciálne vydanie šou Milujem Slovensko, ktoré vysielame 31. decembra o 20:35. Obsadenie šou bude na Silvestra pestré a o zábavu bude určite postarané. V tíme Dana Dangla sa predstavia moderátorka Katka Brychtová, herečka Helena Krajčiová a stand-upový komik Michael Szatmary, u Adely Vinczeovej budú moderátorka Soňa Skoncová, zabávač Juraj „Šoko" Tabaček a herec Marek Majeský, s ktorým sme sa pred natáčaním pozhovárali.

milujem slovensko

Sympatický herec nie je ten typ, ktorý ide do šou s jasnou víziou zvíťaziť. „Na Milujem Slovensko sa pozerám očami otca. Keďže viem, do čoho idem, tak si celú šou chcem skôr užiť, ale poteším sa, keď vyhrá náš tím," prezradil.

Pre otca dvoch dcér je Slovensko krásne ako celok. „Nerád robím hitparády. Málokedy sa dá čosi podobné kategorizovať. To nie je beh na 100 metrov, kde sa meria čas. Slovensko mám rád také, aké je, jeho prírodu, lesy, hory a dúfajme, že aj naďalej sa s deťmi bude dať prechádzať v lese bez toho, aby tam boli garáže alebo paneláky," zaželal si pred svojou štvrtou účasťou v šou Marek.

milujem slovensko

Rodák z Bratislavy, ktorý si zahral v snímkach ako Kandidát, Bathory či Amnestie, si do roku 2021 zaželal najmä zdravie. „Keby som to mal povedať tak v úvodzovkách, tak si želám, aby sme boli zdravotne negatívny a pozitívne s úsmevom a nadhľadom vnímali život okolo seba," zakončil.

Pozrite si vo videu aj upútavku, ktorú Marek, ako hlas upútaviek RTVS, pre divákov telerozhlasu exkluzívne nakrútil.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


(foto: RTVS/Milan Krupčík)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia